Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Баунті"
 

Торт "Баунті"

2 грудня, 2009  |  Коментів (23)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Баунті"


3/4 ст. муки
1/2 ст. цукру
5 яєць
3 ч. л. какао
1 ч. л. розпушувача

Маса:
350 г кокосової стружки
500 г молока
0,5 ст. цукру
200 г масла

Глазур:
100 г масла
200 г шоколаду

Пропитка:
1 ст. води
2 ст. л. лікеру "Малібу" (я давала коньяк, трошки цукру і воду)

Білки збити на міцну піну, додати потрохи цукор, весь час збиваючи. Додайте по одному жовтки далі збиваючи. Введіть акуратно муку з розпушувачем і какао, обережно перемішайте ложкою. Випечіть бисквіт 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Остудіть і пропитайте.

Кокосову стружку всипати в кипляче молоко з цукром і варіть на малесенькому вогні 20 хвилин до загустіння. Зніміть з вогню та добавте масло. порізане на кубики, перемішайте і поставте в холодильник.

Шоколад поламайте на кусочки та разом з маслом розтопіть на водяній бані.

Викладіть масу на бисквітний корж та розрівняйте, полийте шоколадом та поставте в холодильник.

Смачного!

Спеціально для відвідучів http://dreamfood.ua

Рецепт звідси


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Іванка (2 грудня 2009 20:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Наталя дуже гарний торт Баунті
 



#2 написав: Майя Шутенко (2 грудня 2009 20:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Яка краса!Спробую спекти .Хотіла сьогодні відправити рецепт смачного тортика,але поки вагаюсь.Тут стільки неперевершених витворів кулінарного мистецтва,що здивувати чимось новим практично неможливо!Дівчата,ви НАЙКРАЩІ!!!!!!
 



#3 написав: sunnygirl (2 грудня 2009 20:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дуже гарний пляцок
 



#4 написав: Натонька (2 грудня 2009 20:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Майя пишіть рецепти свої, нам вони дуже потрібні smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Майя Шутенко (2 грудня 2009 20:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Напишу обов"язково, тільки підібрати треба щось цікаве, хочу і фото зразу відправити,дуже полюбляю паски випікати,маю багато гарних рецептів.
З повагою до всіх Майя.Ваш сайт СУПЕР!
 



#6 написав: Натонька (2 грудня 2009 22:08)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Всім дуже дякую.
Тортик справді чимось подібний був на баунті. Я пекла в звичайній круглій формі, зменшивши порцію на половину. Отакий вийшов. smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: gutka (2 грудня 2009 23:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
смакота, дуже гарний, апетитний так і хочеться скуштувати
 



#8 написав: Lu (3 грудня 2009 09:55)


Група: Гості
Коментарів: 0
Доброго дня, Натонько! Спасибі за Ваші чудові рецепти. Я двічі пекла Ваш пляцок "Санта -Барбара " та бісквітний рулет з кремом - мої домашні були в захваті! Вийшло все, як на Ваших фото. А з "Баунті" хотілось би уточнити : в рецепті на пропитку треба по 1 стакану води та 2 стакани лікеру чи по ст. ложках?
 



#9 написав: Натонька (3 грудня 2009 10:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Дякую за відгук! Приємно знати, що Ви користуєтесь рецептами wink

Там ложки мають бути, я вже поправила smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#10 написав: котяра (3 грудня 2009 15:17)


Група: Гості
Коментарів: 8
Наталя дуже гарний в тебе вийшов "баунті" tongue
 



#11 написав: Натонька (3 грудня 2009 16:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Дякую request


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: като (8 грудня 2009 11:27)


Група: Гості
Коментарів: 0
Приготувала. Це щось! ТАКА СМАКОТА!
 



#13 написав: Орися (18 грудня 2009 17:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Добрий день! Насилу зареєструвалася на сайті! А то вже четвертий день не вилажу з нього. Вже спекла сирник з кокосовою шубкою(безподобний!!!) і фасольку. Зараз роблю лангоші. Все дуже гарненьке і смачненьке! Вже подругам сайт порекомендувала! Мене цікавить у якій формі пекти Баунті? Дякую!
 



#14 написав: Натонька (19 грудня 2009 14:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Я так зрозуміла по рецепту там йде велика бритванка, але я зменшила порцію та пекла в тортівниці десь 27 см в діаметрі.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Орися (21 грудня 2009 21:45)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за відповідь! Але я недочекалася і спекла у бритванці! Чудовий пляцок вийшов! Чоловік допомагав мені бо у той час був на кухні і здивувався що так легко робиться! А потім що щей такий смачний! Усім сподобався! Хочу спекти на свята!
Дуже дякую за гарні рецепти і за сайт!
smile
 



#16 написав: Натонька (21 грудня 2009 21:57)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Дуже рада, що пляцок вдався!
Заходіть до нас ще на форум, в нас там є ще багато цікавих рецептів smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#17 написав: Ірця (12 січня 2010 15:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Пекли цей торт, нікому не сподобася. Несмачний,бо несолодкий. Все давали як в рецепті.
 



#18 написав: LiLu (20 серпня 2010 15:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Так так так!а я тоже буду пробувати , бо в мене ціла купа кокосової стружки є ,а незнаю шо з нею робити))


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#19 написав: smakota (2 вересня 2010 14:26)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарний рецепт! Але в мене чомусь кокосовий шар сипався...хоча ітак все з"їли бо смачний вийшов але цікаво знати чому.Я тільки вчусь)
 



#20 написав: Натонька (2 вересня 2010 14:50)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Ірця, ну хто шо любить smile

smakota,а хто його знає... Може було забагато стружки а не 350 г... Може молоко викіпіло трохи і не хватило рідини стружці... Такі мої думки, може я і неправа..



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#21 написав: Пушинка (24 липня 2011 22:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
а я сьогодні їла такий тортик схожий в гостях, але там ще був шар крему зберху викладений. Казали що заварний на жовтках. Такий смачний-смачний. Скоро візьму повний рецепт і напишу.
 



#22 написав: Ромкова (28 лютого 2013 22:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний!)) Коханий хотів сам все з'їсти, так сподобався)
Правда в мене теж кокос розсипався трохи... скажіть будь ласка, якої консистенсії він має бути коли вариться? було як просто сухий кокос без молока... не плавав..)
 



#23 написав: ninja78 (7 травня 2013 16:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
добрий день!!!у мене таке питаннячко...3/4стакани муки,чи то ст.ложки муки?!...можна в грамах для мене,будь-ласочка!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 92
Гостей: 75
Користувачі: gapedTer, KladproSnutt, royasials
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100