Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Баунті"
 

Торт "Баунті"

2 грудня, 2009  |  Коментів (23)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Баунті"


3/4 ст. муки
1/2 ст. цукру
5 яєць
3 ч. л. какао
1 ч. л. розпушувача

Маса:
350 г кокосової стружки
500 г молока
0,5 ст. цукру
200 г масла

Глазур:
100 г масла
200 г шоколаду

Пропитка:
1 ст. води
2 ст. л. лікеру "Малібу" (я давала коньяк, трошки цукру і воду)

Білки збити на міцну піну, додати потрохи цукор, весь час збиваючи. Додайте по одному жовтки далі збиваючи. Введіть акуратно муку з розпушувачем і какао, обережно перемішайте ложкою. Випечіть бисквіт 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Остудіть і пропитайте.

Кокосову стружку всипати в кипляче молоко з цукром і варіть на малесенькому вогні 20 хвилин до загустіння. Зніміть з вогню та добавте масло. порізане на кубики, перемішайте і поставте в холодильник.

Шоколад поламайте на кусочки та разом з маслом розтопіть на водяній бані.

Викладіть масу на бисквітний корж та розрівняйте, полийте шоколадом та поставте в холодильник.

Смачного!

Спеціально для відвідучів http://dreamfood.ua

Рецепт звідси


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (2 грудня 2009 20:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 150
Наталя дуже гарний торт Баунті
 



#2 написав: Майя Шутенко (2 грудня 2009 20:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Яка краса!Спробую спекти .Хотіла сьогодні відправити рецепт смачного тортика,але поки вагаюсь.Тут стільки неперевершених витворів кулінарного мистецтва,що здивувати чимось новим практично неможливо!Дівчата,ви НАЙКРАЩІ!!!!!!
 



#3 написав: sunnygirl (2 грудня 2009 20:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дуже гарний пляцок
 



#4 написав: Натонька (2 грудня 2009 20:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Майя пишіть рецепти свої, нам вони дуже потрібні smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Майя Шутенко (2 грудня 2009 20:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Напишу обов"язково, тільки підібрати треба щось цікаве, хочу і фото зразу відправити,дуже полюбляю паски випікати,маю багато гарних рецептів.
З повагою до всіх Майя.Ваш сайт СУПЕР!
 



#6 написав: Натонька (2 грудня 2009 22:08)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Всім дуже дякую.
Тортик справді чимось подібний був на баунті. Я пекла в звичайній круглій формі, зменшивши порцію на половину. Отакий вийшов. smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: gutka (2 грудня 2009 23:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
смакота, дуже гарний, апетитний так і хочеться скуштувати
 



#8 написав: Lu (3 грудня 2009 09:55)


Група: Гості
Коментарів: 0
Доброго дня, Натонько! Спасибі за Ваші чудові рецепти. Я двічі пекла Ваш пляцок "Санта -Барбара " та бісквітний рулет з кремом - мої домашні були в захваті! Вийшло все, як на Ваших фото. А з "Баунті" хотілось би уточнити : в рецепті на пропитку треба по 1 стакану води та 2 стакани лікеру чи по ст. ложках?
 



#9 написав: Натонька (3 грудня 2009 10:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дякую за відгук! Приємно знати, що Ви користуєтесь рецептами wink

Там ложки мають бути, я вже поправила smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#10 написав: котяра (3 грудня 2009 15:17)


Група: Гості
Коментарів: 8
Наталя дуже гарний в тебе вийшов "баунті" tongue
 



#11 написав: Натонька (3 грудня 2009 16:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дякую request


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: като (8 грудня 2009 11:27)


Група: Гості
Коментарів: 0
Приготувала. Це щось! ТАКА СМАКОТА!
 



#13 написав: Орися (18 грудня 2009 17:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Добрий день! Насилу зареєструвалася на сайті! А то вже четвертий день не вилажу з нього. Вже спекла сирник з кокосовою шубкою(безподобний!!!) і фасольку. Зараз роблю лангоші. Все дуже гарненьке і смачненьке! Вже подругам сайт порекомендувала! Мене цікавить у якій формі пекти Баунті? Дякую!
 



#14 написав: Натонька (19 грудня 2009 14:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Я так зрозуміла по рецепту там йде велика бритванка, але я зменшила порцію та пекла в тортівниці десь 27 см в діаметрі.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Орися (21 грудня 2009 21:45)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за відповідь! Але я недочекалася і спекла у бритванці! Чудовий пляцок вийшов! Чоловік допомагав мені бо у той час був на кухні і здивувався що так легко робиться! А потім що щей такий смачний! Усім сподобався! Хочу спекти на свята!
Дуже дякую за гарні рецепти і за сайт!
smile
 



#16 написав: Натонька (21 грудня 2009 21:57)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дуже рада, що пляцок вдався!
Заходіть до нас ще на форум, в нас там є ще багато цікавих рецептів smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#17 написав: Ірця (12 січня 2010 15:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Пекли цей торт, нікому не сподобася. Несмачний,бо несолодкий. Все давали як в рецепті.
 



#18 написав: LiLu (20 серпня 2010 15:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Так так так!а я тоже буду пробувати , бо в мене ціла купа кокосової стружки є ,а незнаю шо з нею робити))


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#19 написав: smakota (2 вересня 2010 14:26)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарний рецепт! Але в мене чомусь кокосовий шар сипався...хоча ітак все з"їли бо смачний вийшов але цікаво знати чому.Я тільки вчусь)
 



#20 написав: Натонька (2 вересня 2010 14:50)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Ірця, ну хто шо любить smile

smakota,а хто його знає... Може було забагато стружки а не 350 г... Може молоко викіпіло трохи і не хватило рідини стружці... Такі мої думки, може я і неправа..



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#21 написав: Пушинка (24 липня 2011 22:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
а я сьогодні їла такий тортик схожий в гостях, але там ще був шар крему зберху викладений. Казали що заварний на жовтках. Такий смачний-смачний. Скоро візьму повний рецепт і напишу.
 



#22 написав: Ромкова (28 лютого 2013 22:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний!)) Коханий хотів сам все з'їсти, так сподобався)
Правда в мене теж кокос розсипався трохи... скажіть будь ласка, якої консистенсії він має бути коли вариться? було як просто сухий кокос без молока... не плавав..)
 



#23 написав: ninja78 (7 травня 2013 16:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
добрий день!!!у мене таке питаннячко...3/4стакани муки,чи то ст.ложки муки?!...можна в грамах для мене,будь-ласочка!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 13
Користувачі: butbreella, TignAgix, Stephennup, Rounnymund, ayxxyfdzgcd
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100