3/4 ст. муки
1/2 ст. цукру
5 яєць
3 ч. л. какао
1 ч. л. розпушувача
Маса:
350 г кокосової стружки
500 г молока
0,5 ст. цукру
200 г масла
Глазур:
100 г масла
200 г шоколаду
Пропитка:
1 ст. води
2 ст. л. лікеру "Малібу" (я давала коньяк, трошки цукру і воду)
Білки збити на міцну піну, додати потрохи цукор, весь час збиваючи. Додайте по одному жовтки далі збиваючи. Введіть акуратно муку з розпушувачем і какао, обережно перемішайте ложкою. Випечіть бисквіт 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Остудіть і пропитайте.
Кокосову стружку всипати в кипляче молоко з цукром і варіть на малесенькому вогні 20 хвилин до загустіння. Зніміть з вогню та добавте масло. порізане на кубики, перемішайте і поставте в холодильник.
Шоколад поламайте на кусочки та разом з маслом розтопіть на водяній бані.
Викладіть масу на бисквітний корж та розрівняйте, полийте шоколадом та поставте в холодильник.
Смачного!
Спеціально для відвідучів http://dreamfood.ua
Рецепт звідси