Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб домашній з картоплею, який довго не черствіє
 

Хліб домашній з картоплею, який довго не черствіє

16 листопада, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб домашній з картоплею, який довго не черствіє


Продукти для приготування хліба вагою 2 кг:

1400 г борошна
30 г дріжджів
10 г цукру
800 г молока
25 г солі
120 г звареної картоплі

Тісто готують опарним способом. Дріжджі розводять у теплому молоці, додають цукор, трохи борошна і добре вимішують до однорідної маси. Опару залишають у теплому місці для бродіння на 3 години (я залишала тільки на пів години) Коли опара збільшитьсяв 2 - 2,5 раза в об'ємі, до неї додати решту молока з рочиненою сіллю і відварену, натерту на дрібній терці картоплю, а також борошно. Тісто залишають на 2,5 години для бродіння. Під час бродіння тісто перемішують 2 рази.
Готове тісто формують у вигляді батона і дають йому підійти 30 хвилин. Перед випіканням змащують водою і гострим ножем упоперек роблять два надрізи. Випікають при темптературі 180 градусів протягом 45 хвилин. (у мене вийшло 3 прямокутні буханки)

Спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

Рецепт з книги "Закарпатське печиво"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (16 листопада 2009 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Наталя, гарний пишний хліб! Я колись теж так пекла. Хліб з картоплею він навіть менше кришиться. Молодець! love
 



#2 написав: Натонька (16 листопада 2009 19:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Дякую! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Irina (16 листопада 2009 21:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 23
Наталочко, такий на вигляд смачний хліб, з хрумкою скоринкою! А можна пюре зварене брать, щоб не натирати на тертці картошку?
 



#4 написав: Натонька (16 листопада 2009 21:31)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Думаю, що можна smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Irina (16 листопада 2009 21:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 23
Дякую за таку швидку відповідь!!! wink
 



#6 написав: Іванка (17 листопада 2009 11:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 146
Такий гарний хліб такий білий от що а хліб пекти для мене щось таке складне........
МОЛОДЕЦЬ
 



#7 написав: ІНЕСА (19 листопада 2009 23:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Це має бути супер-хліб!!!!!!Я сьогодні пекла пампушки (там є фото і рецепт),і цікаво те що складові практично такі самі що і в цьому хлібі. wink
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 11
Користувачі: JakeRort, liepEstismils, bxrwyaonrgh, izfyxheibnz, jvgyzcgovyd, zrywhirler, gvqwyeohhgq, gxpyykleiuh
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100