Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб домашній з картоплею, який довго не черствіє
 

Хліб домашній з картоплею, який довго не черствіє

16 листопада, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб домашній з картоплею, який довго не черствіє


Продукти для приготування хліба вагою 2 кг:

1400 г борошна
30 г дріжджів
10 г цукру
800 г молока
25 г солі
120 г звареної картоплі

Тісто готують опарним способом. Дріжджі розводять у теплому молоці, додають цукор, трохи борошна і добре вимішують до однорідної маси. Опару залишають у теплому місці для бродіння на 3 години (я залишала тільки на пів години) Коли опара збільшитьсяв 2 - 2,5 раза в об'ємі, до неї додати решту молока з рочиненою сіллю і відварену, натерту на дрібній терці картоплю, а також борошно. Тісто залишають на 2,5 години для бродіння. Під час бродіння тісто перемішують 2 рази.
Готове тісто формують у вигляді батона і дають йому підійти 30 хвилин. Перед випіканням змащують водою і гострим ножем упоперек роблять два надрізи. Випікають при темптературі 180 градусів протягом 45 хвилин. (у мене вийшло 3 прямокутні буханки)

Спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

Рецепт з книги "Закарпатське печиво"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (16 листопада 2009 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Наталя, гарний пишний хліб! Я колись теж так пекла. Хліб з картоплею він навіть менше кришиться. Молодець! love
 



#2 написав: Натонька (16 листопада 2009 19:32)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Дякую! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Irina (16 листопада 2009 21:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 23
Наталочко, такий на вигляд смачний хліб, з хрумкою скоринкою! А можна пюре зварене брать, щоб не натирати на тертці картошку?
 



#4 написав: Натонька (16 листопада 2009 21:31)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Думаю, що можна smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Irina (16 листопада 2009 21:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 23
Дякую за таку швидку відповідь!!! wink
 



#6 написав: Іванка (17 листопада 2009 11:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Такий гарний хліб такий білий от що а хліб пекти для мене щось таке складне........
МОЛОДЕЦЬ
 



#7 написав: ІНЕСА (19 листопада 2009 23:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Це має бути супер-хліб!!!!!!Я сьогодні пекла пампушки (там є фото і рецепт),і цікаво те що складові практично такі самі що і в цьому хлібі. wink
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100