1 кг борошна
400 г молока
2-3 яйця
40 г дріжджів
3 ст. л. олії
3 ст. л. цукру
1 ч. л. солі
Розвести дріжджі в теплому молоці з сіллю та цукром, через 10 хвилин додати збиті яйця, олію і решту молока. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Готове тісто зав'язати у намочену салфетку, але не щільно, і занурити у відро з теплою водою (до 25 градусів). Коли тісто спливе і перевернеться, викладають на посипану борошном дошку, розкачують, викладають на змащений лист. На поверхні виделкою роблять кілька проколів і випікають у сильно розігрітій духовці (240 градусів) до золотистого кольору.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги Погодіна Йолана, Бачо Катерина: Закарпатське печиво