|  | 
 
Опараводи-100г
 борошна -100г
 пшеничної закваски-150г
 
 Тісто.
 Опара
 сироватки-150г
 борошна-360г
 солі-1ч.л.
 олії кукурудзяної-1ч.л
 дріжджів пресованих-2-3 г
 
 
 
 Вечером в ХП замісити опару і залишити на ніч. Закваску брала прям з холодильника, вона в мене була ще юна, лише зранку відправила її вперше в холодильник.Зранку добавити всі інгредієнти крім солі і олії і включити заміс, черз 5 хв. добавити олію і сіль.Загальне вимішування 10 хв.Тісто м! яке не липне, добре відходить від стін відерка. Положити в миску для бродіння, перед тим гарно змазати її олією.Бродило 2,5 год.Два рази обминання (розтягування, складання) через 60 і 120 хв. Потім сформувала колобочок і в мисчину прикриту ллляною тканиною на виростання.60 хв зайняв цей процес. Перед посадкою в духовку перекинула на якусь круглу тацю, яка гордо займає місце каменя і зробила надрізи.
 Духовку нагрівала до 210 конвекція і пекла 10 хв.під ковпаком-залізною мискою, потім її витягла і Т знизила до 175, допікала ще 25 хв.
 Джерело: Власний авторський рецепт. |  |