|
Опара води-100г борошна -100г пшеничної закваски-150г
Тісто. Опара сироватки-150г борошна-360г солі-1ч.л. олії кукурудзяної-1ч.л дріжджів пресованих-2-3 г
Вечером в ХП замісити опару і залишити на ніч. Закваску брала прям з холодильника, вона в мене була ще юна, лише зранку відправила її вперше в холодильник.Зранку добавити всі інгредієнти крім солі і олії і включити заміс, черз 5 хв. добавити олію і сіль.Загальне вимішування 10 хв.Тісто м! яке не липне, добре відходить від стін відерка. Положити в миску для бродіння, перед тим гарно змазати її олією.Бродило 2,5 год.Два рази обминання (розтягування, складання) через 60 і 120 хв. Потім сформувала колобочок і в мисчину прикриту ллляною тканиною на виростання.60 хв зайняв цей процес. Перед посадкою в духовку перекинула на якусь круглу тацю, яка гордо займає місце каменя і зробила надрізи.
Духовку нагрівала до 210 конвекція і пекла 10 хв.під ковпаком-залізною мискою, потім її витягла і Т знизила до 175, допікала ще 25 хв.
Джерело: Власний авторський рецепт.
|
|