Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріжки з плаваючого тіста)
 

Пиріжки з плаваючого тіста)

2 липня, 2009  |  Коментів (13)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріжки з плаваючого тіста)


500 г молока
50 г дріжджів
1 яйце
5 дес. л. олії
3 дес. л. цуку
сіль
борошно - скільки візьме, тісто повинно бути м'яким

У борошно покласти цукор, олію, сіль, яйце. В теплому молоці розвести дріжджі, відразу все замісити. Потім тісто покласти в великий пакет, зав'язати з розрахунком на те, що тісто збільшиться вдвоє. Занурити тісто в воду, в відро. Воно повинно "потонути". Коли тісто спливе (а це приблизно 30 хв), то воно готово. Викласти його на дошку, добре вимісити і розділити на 32 кульки. Потім кульки розкачати і викласти на них начинку. Може бути різна (м'ясо, капуста, сир, повидло і т. д.) Защипнути пиріжки і викласти їх на дошку (поки ліпите останні, перші вже підійдуть). Починати смажити потрібно тоді, коли всі пиріжки будуть зроблені. Першими на пательню класти ті, що були зліплені в першу чергу.

Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

Газета "Кухня" №39-40 (2004)

Мої коментарі: тісто дуже добре, пухкесеньке, супер! Але, воно в мене не потонуло... Так і плавало зверху, поки не збільшилось вдвоє))) Жарила з м'ясним фаршем. Однозначно буду робити ще. Ідеальне тісто для смажених пиріжків я знайшла)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: уляночка (2 липня 2009 18:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Пиріжки з приколом wink я люблю щось таке не звичне wink . Ще таке не робила. А що дає та вода і якої температути? А в пакет вода не натече? і ще одне питання: а якщо в духовці пекти ті пиріжки, то будуть добрі чи це рецепт тільки для печених на олії пиріжків
 



#2 написав: Натонька (2 липня 2009 18:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Спеціально під всі твої питання печу їх зараз ще раз, хоча ше тамті всі не поїли) Сестра попросила сосиски в тісті спекти на день народження їй, а мені це тісто так сподобалось, шо я вирішила ще раз його повторити.

Цього разу брала сухі дріжджі - піднялось не так сильно і швидко як вчора!
Вчора воно плавало зразу згори, а нині впало на саме дно! Потім вилізло догори!
Вода звичайна, набираємо в відро на день, бо воду відключають, значить вона має бути кімнатної температури!
Вода в пакет не тече, але можна взяти два на всякий випадок.
Я зараз печу в духовці, потім скажу, як вийшло wink Я думаю, вийде добре, бо то ж звичайне тісто, хіба підростає не в тому місці, де завжди smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: уляночка (2 липня 2009 19:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
дякую!!! wink А скільки ти сух дріжджів брала, бо я таких не маю ? може завтра собі зроблю такі пиріжки request
 



#4 написав: Натонька (2 липня 2009 22:31)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
десь ложку столову з верхом. Спеклися пиріжки, непогані вийшли wink Солі дай десь теж столову ложку, бо тісто несолене в мене було до м'ясного фаршу, замало дала)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Натонька (3 липня 2009 09:41)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
можу сказати, що все ж таки жарені кращі wink


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: уляночка (3 липня 2009 12:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
смажені завжди смачніше wink
 



#7 написав: Olenochka (11 грудня 2009 16:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Я цей рецепт маю вже років 9 свекрусі хтось дав але завжди пекла з цоьго тіста пиріжки тільки в духовці а на газі ще не пробувала smile яку ти начинку давала коли жарила на газі?
 



#8 написав: Натонька (12 грудня 2009 00:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Останній раз робила з фасолі, а попередній з фаршу м'ясного.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: Valodia (28 січня 2010 09:41)


Група: Гості
Коментарів: 0
Супер, сьогодні попробую bully Люблю щось новеньке.
 



#10 написав: фiломена (16 червня 2012 05:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
пер1жки клас!:)
 



#11 написав: Oksana_sx (11 вересня 2013 12:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 12
Натонька а фарш ти до тих пиріжків сирий давала чи просмжувала з цибулькою?
 



#12 написав: Натонька (12 вересня 2013 16:01)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Йой, чотири роки пройшло вже))))) Слухай, я так собі думаю, що сирий. Хоча... Не знаю lol


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: nastusik (27 червня 2014 14:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Щиро вам вдячна за рецепт!!!!!!Вони дуже смачні,я робила з чорницями і з малиною!!!!Буду завжди ним користуватися!!!!!ДЯКУЮ!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100