Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Сало солене
 

Сало солене

12 травня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Закуски
 

Сало солене


сире сало
сіль
перець

Середні шматки товстого свіжого сала з шкіркою (не мити, а то зіпсується) натерти шаром солі, чорного і червоного перцю і укласти щільно в чисту і суху банку. Закрити капроновою кришкою. Зберігати на холоді. Пробувати через тиждень. Смачніше буде, якщо перед їдою заморозити. Шматки, що залишилися, можна зберігати в тій же банці 2-3 місяці або ж заморозити все і діставати у міру потреби.

Так робить моя сестра.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Сало смачне..смачне!!! Говорять, що якщо з`їдати пару шматочків сала на голодний шлунок, то можна швидко насититись no . Це не дозволить об`їдатися і будемо мати хорошу фігуру. love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 08:55)
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка (Учора, 10:40)
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка (Учора, 10:34)
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка (Учора, 10:27)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna ()
Пряники. Відео.
  Пише Натонька ()
Скарги, пропозиції...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим!!!
  Пише Darka ()
Статті про заробіток в інтернеті
  Пише rsem ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 122
Гостей: 96
Користувачі: Наташка, ywVoffgoxy, karpuska, Іванка, blExcaws, fpEmisarax, Яна Дячук, zuExcaws, зірка
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100