Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Сало солене
 

Сало солене

12 травня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Закуски
 

Сало солене


сире сало
сіль
перець

Середні шматки товстого свіжого сала з шкіркою (не мити, а то зіпсується) натерти шаром солі, чорного і червоного перцю і укласти щільно в чисту і суху банку. Закрити капроновою кришкою. Зберігати на холоді. Пробувати через тиждень. Смачніше буде, якщо перед їдою заморозити. Шматки, що залишилися, можна зберігати в тій же банці 2-3 місяці або ж заморозити все і діставати у міру потреби.

Так робить моя сестра.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Сало смачне..смачне!!! Говорять, що якщо з`їдати пару шматочків сала на голодний шлунок, то можна швидко насититись no . Це не дозволить об`їдатися і будемо мати хорошу фігуру. love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100