Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Сало солене
 

Сало солене

12 травня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Закуски
 

Сало солене


сире сало
сіль
перець

Середні шматки товстого свіжого сала з шкіркою (не мити, а то зіпсується) натерти шаром солі, чорного і червоного перцю і укласти щільно в чисту і суху банку. Закрити капроновою кришкою. Зберігати на холоді. Пробувати через тиждень. Смачніше буде, якщо перед їдою заморозити. Шматки, що залишилися, можна зберігати в тій же банці 2-3 місяці або ж заморозити все і діставати у міру потреби.

Так робить моя сестра.


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Сало смачне..смачне!!! Говорять, що якщо з`їдати пару шматочків сала на голодний шлунок, то можна швидко насититись no . Це не дозволить об`їдатися і будемо мати хорошу фігуру. love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 14
Користувачі: butbreella, TignAgix, Stephennup, Rounnymund, ayxxyfdzgcd
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100