Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Сало солене
 

Сало солене

12 травня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Закуски
 

Сало солене


сире сало
сіль
перець

Середні шматки товстого свіжого сала з шкіркою (не мити, а то зіпсується) натерти шаром солі, чорного і червоного перцю і укласти щільно в чисту і суху банку. Закрити капроновою кришкою. Зберігати на холоді. Пробувати через тиждень. Смачніше буде, якщо перед їдою заморозити. Шматки, що залишилися, можна зберігати в тій же банці 2-3 місяці або ж заморозити все і діставати у міру потреби.

Так робить моя сестра.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Сало смачне..смачне!!! Говорять, що якщо з`їдати пару шматочків сала на голодний шлунок, то можна швидко насититись no . Це не дозволить об`їдатися і будемо мати хорошу фігуру. love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100