Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з ревенем (румбамбаром)
 

Пляцок з ревенем (румбамбаром)

18 червня, 2009  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з ревенем (румбамбаром)


1 п. маргарину + 1 ст. пудри
4 жовтки
1 ст. кефіру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. муки
1 п. вишневого кисілю

Маргарин вимішати з пудрою, потім додати жовтки, потім кефір. В кінці 3-4 ст. муки з порошком до печива.
Тісто поділити на 2 частини. Одну розкласти на бритванку, посипати половиною пачки кисіля, викласти ревень, посипаний заздалегідь цукром. Посипати по ревеню кисіль, що залишився і накрити другою частиною тіста. Її можна розкатати і викласти, або натерти на терці.
Кисіль дається для того, щоб не було мокрої полоси під фруктами. Він вбирає в себе вологість, а ще дає цікавий смак.

Пекти при температурі 160 десь годинку)

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт братової моєї свекрухи


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: уляночка (18 червня 2009 16:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Який гарний пляцочок!!!
 



#2 написав: Натонька (18 червня 2009 17:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Фоткала вечером, недуже вийшло) А пляцок суперовий!

Якщо комусь закислий, то зверху ще пудрою можна присипати)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: sunnygirl (18 червня 2009 18:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Виглядає апетитно як куплю ревінь спробую спекти.
 



#4 написав: Натонька (18 червня 2009 18:42)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Попробуй, потім розкажеш smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Mелісочка (18 липня 2012 16:21)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт)) смачнючий пляцочок)) love
 



#6 написав: svetochka (3 травня 2014 22:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Пляцок справді смачний, зі свіжою кисленькою начинкою. Я ще пересипала трохи ревінь панірувальними сухарями і білки, що лишилися від тіста, збила з пачкою киселю і цукром, виклала поверх і мене вийшла така собі рожева шапочка - безе.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
egtzqjlaqa
  Пише sjRuispuh ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 16
Користувачі: axlvxbnznco, blExcaws, iiVoffgoxy, uxtetsjazy, fxpywgqctmx, crRuispuh
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100