Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з ревенем (румбамбаром)
 

Пляцок з ревенем (румбамбаром)

18 червня, 2009  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з ревенем (румбамбаром)


1 п. маргарину + 1 ст. пудри
4 жовтки
1 ст. кефіру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. муки
1 п. вишневого кисілю

Маргарин вимішати з пудрою, потім додати жовтки, потім кефір. В кінці 3-4 ст. муки з порошком до печива.
Тісто поділити на 2 частини. Одну розкласти на бритванку, посипати половиною пачки кисіля, викласти ревень, посипаний заздалегідь цукром. Посипати по ревеню кисіль, що залишився і накрити другою частиною тіста. Її можна розкатати і викласти, або натерти на терці.
Кисіль дається для того, щоб не було мокрої полоси під фруктами. Він вбирає в себе вологість, а ще дає цікавий смак.

Пекти при температурі 160 десь годинку)

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт братової моєї свекрухи


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: уляночка (18 червня 2009 16:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Який гарний пляцочок!!!
 



#2 написав: Натонька (18 червня 2009 17:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Фоткала вечером, недуже вийшло) А пляцок суперовий!

Якщо комусь закислий, то зверху ще пудрою можна присипати)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: sunnygirl (18 червня 2009 18:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Виглядає апетитно як куплю ревінь спробую спекти.
 



#4 написав: Натонька (18 червня 2009 18:42)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Попробуй, потім розкажеш smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Mелісочка (18 липня 2012 16:21)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт)) смачнючий пляцочок)) love
 



#6 написав: svetochka (3 травня 2014 22:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Пляцок справді смачний, зі свіжою кисленькою начинкою. Я ще пересипала трохи ревінь панірувальними сухарями і білки, що лишилися від тіста, збила з пачкою киселю і цукром, виклала поверх і мене вийшла така собі рожева шапочка - безе.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Сьогодні, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Сьогодні, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Сьогодні, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 49
Користувачі: zuyzfpmxip, jwvyvdtldqz, jzzyxezpqbn, awavxdczknk, Мирослава, lorejofamed28, exrwzkkyzjq, byuyxcuizqt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100