Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирник зі "снікерсами"
 

Сирник зі "снікерсами"

7 червня, 2009  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Сирник зі "снікерсами"


1,5 ст. борошна
3 ст. л. цукру пудри
125 г масла
2 жовтки
1 ложка води + 1,5 ложки какао
1 ч. л. порошку до печива

Всі складники перемішати. Зробити кулю, замотати в плівку, покласти в холодильник на 1 годину. Згодом взяти квадратну форму 23 x 23 см і викласти її пергаментом, викласти тісто, понаколювати виделкою, припекти приблизно 10 - 12 хвилин при температурі 170C.

750 г змеленого сиру
6 яєць (окремо білки і жовтки)
1 ст. л. картопляного крохмалю
1 ст. л. пшеничного борошна
1 ложка екстракту з ванілі або ванільний цукор
2/3 ст. цукру-пудри
5 снікерсів (середній розмір, по 40 г кожен) порізаних на дрібні куски

Для прикраси ще декілька снікерсів,
шоколадна глазур, горішки

Жовтки збити до білого з цукром-пудрою. Додати інші складники, збити. Добавити в кінці збиту піну з білків (делікатно вимішати) і порізані снікерси.
Викласти на підпечений низ, вирівняти. Пекти приблизно 50 - 60 хвилин при температурі 180C. Остудити і покласти на мінімум 3 години до холодильника.

Довільно прикрасити. В мене була оця глазур

Сирник зі "снікерсами"


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Дякую за рецепт сусідам з Польщі


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ir71 (8 червня 2009 09:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже сподобався рецепт сирника,так хочеться кусочок.Дякую,обовязково скористуюся рецептом.
 



#2 написав: lidaglm (17 червня 2009 18:05)


Група: Гості
Коментарів: 0
а з зубами проблем не буде,дуже багато цих липких снікерсів, чи може то з вигляду!!! recourse
 



#3 написав: Натонька (17 червня 2009 18:13)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
То залежить від чутливості зубів smile
Я снікерси люблю, може то і не добре, незнаю. Але коли відрізаєте кусочок на порцію, то там якраз попадає тільки шматочок снікерса. Того кусочка пляцка якраз хватає до кавусі чи чайку) Звичайно, якщо його їсти величезними порціями, то прийдеться бігти до зубного. А в міру можна їсти все, і проблем думаю не буде smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (9 березня 2010 00:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Сирник якраз по мені!!!! Люблю і сирники і снікерси, а коли це в купі за вушка не відтягнеш!!!!!! laughing winked
 



#5 написав: лесик-лисик (28 грудня 2011 17:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
мої дітки також люблять снікерси але напевно для них буде забагато сладкого
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100