Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Гуляш з легких
 

Гуляш з легких

20 травня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Гуляш з легких


На 500 г легенів — 1 цибулина
по 1 ст. л. томата-пюре, муки і масла

Промиті легені покласти в гарячу воду і варити на слабкому вогні 1,5-2 години; після цього нарізати їх кубиками вагою 30-40 г, посипати перцем, сіллю, обсмажити на сковороді в розігрітому маслі, посипати мукою, додати дрібно нарізану цибулю і смажити ще декілька хвилин. Обсмажені легені скласти в каструлю, додати 2-2,5 стакана бульйону, отриманого при варінні легенів, томат-пюре, лавровий лист накрити кришкою і тушкувати 10-15 хв.

Книга "Домоводство" (1958)


 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100