Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Гуляш з легких
 

Гуляш з легких

20 травня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Гуляш з легких


На 500 г легенів — 1 цибулина
по 1 ст. л. томата-пюре, муки і масла

Промиті легені покласти в гарячу воду і варити на слабкому вогні 1,5-2 години; після цього нарізати їх кубиками вагою 30-40 г, посипати перцем, сіллю, обсмажити на сковороді в розігрітому маслі, посипати мукою, додати дрібно нарізану цибулю і смажити ще декілька хвилин. Обсмажені легені скласти в каструлю, додати 2-2,5 стакана бульйону, отриманого при варінні легенів, томат-пюре, лавровий лист накрити кришкою і тушкувати 10-15 хв.

Книга "Домоводство" (1958)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100