Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Відкритий пиріг з корицею
 

Відкритий пиріг з корицею

10 травня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Відкритий пиріг з корицею


(При випіканні цього пирога, ваш дім наповниться дивовижним запахом кориці)

Тісто звичайне безопарне дріжджове з трьох стаканів муки.

Для пирога вагою біля 1100г: тісто з 3 ст. муки, 1 яйце для змащування, 0,5 ст цукру для обсипання, 0,5 ч. л. кориці меленої для обсипання, 5 ст. л. масла розтопленого.

Розкатати тісто в пласт завтовшки 10-15 мм, покласти його на змащену маслом сковороду або деко, змастити поверхню яйцем і рівномірно посипати цукром, перемішаним з корицею, потім на всій поверхні тіста зробити пальцями ямки і збризнути її розтопленим, але не гарячим маслом. Після повної розстойки (приблизно 20-30 хв.) випікати пиріг 25-30 хвилин при температурі 200-210 градусів, бажано, щоб температура під пирогом була вища, ніж зверху, оскільки цукор від високої температури може побуріти.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Аж захотілось запаху кориці що паритиме по кухні love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100