Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Відкритий пиріг з корицею
 

Відкритий пиріг з корицею

10 травня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Відкритий пиріг з корицею


(При випіканні цього пирога, ваш дім наповниться дивовижним запахом кориці)

Тісто звичайне безопарне дріжджове з трьох стаканів муки.

Для пирога вагою біля 1100г: тісто з 3 ст. муки, 1 яйце для змащування, 0,5 ст цукру для обсипання, 0,5 ч. л. кориці меленої для обсипання, 5 ст. л. масла розтопленого.

Розкатати тісто в пласт завтовшки 10-15 мм, покласти його на змащену маслом сковороду або деко, змастити поверхню яйцем і рівномірно посипати цукром, перемішаним з корицею, потім на всій поверхні тіста зробити пальцями ямки і збризнути її розтопленим, але не гарячим маслом. Після повної розстойки (приблизно 20-30 хв.) випікати пиріг 25-30 хвилин при температурі 200-210 градусів, бажано, щоб температура під пирогом була вища, ніж зверху, оскільки цукор від високої температури може побуріти.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Аж захотілось запаху кориці що паритиме по кухні love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100