2 скл. борошна
250 г м'якого маргарину
2 жовтки
0,5 ст. цукру
3 ст. л. сметани
1 ст. л. розпушувача
2 яблука
цукрова пудра
Замісити тісто. Розкатати тісто і вирізати стаканчиком кружечки.
Яблука очистити, порізати дрібними кубиками.
На середину кружечка покласти шматочок яблука, скласти тісто навпіл і легенько притиснути краї.
Випікати при температурі 220 градусів 15 хвилин.
Обваляти в цукровій пудрі.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт можна сказати, шо фірмовий, домашній, хоча бачила його і в польському блозі, можливо пішов і з Польщі, але мамця його пекла коли я була ще маленька. Улюблене печиво моєї родини.