Тісто:
3 жовтки
4 ст. л. цукру
2 ст. муки (200-г)
1 ст. л. розпушувача
150 г масла вершкового
Розділити на 2 частини, в одну додати 2 ст. ложки какао і помістити його в морозилку.
Сирна маса
500 г сиру м'якого
3 жовтки
50 г вершкового масла
1 ст. л. манка
1 ст. л. крохмала
150 г цукру
2 білки збитих в міцну піну
Замісити тісто, розділити його на дві частини. В одну частини добавити 2 ст. л. какао і поставити його в морозилку.
На дно форми укладаємо біле тісто, трохи промазуємо густим джемом, присипаємо подрібненими волоськими горіхами.
Беремо чорне тісто з морозилки, ділимо на дві частини. Одну частину натираємо на джем і горіхи, потім укладаємо сирну масу і натираємо другу частину чорного тіста.
Покрити все помадкою - 4 білки збити в міцну піну, по трохи додаючи 100 г цукру і акуратно розмішати з 1 пачкою (90г) сухого киселю в порошку.
Всі разом помістити в духовку заздалегідь нагріту до 180 град. Пекти приблизно годинку.
Форма 20.5*25.5 см.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Дякую за рецепт lubany