Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Грибний соус
 

Грибний соус

15 жовтня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Грибний соус


300 г свіжих грибів (боровики, шампіньйони)
50 г маргарину
стакан сметани
1 ст. л. муки
сіль

Гриби помийте, наріжте соломкою і тушкуйте з маргарином, час від часу підливаючи холодної води. Коли гриби будуть готові, влийте розмішану з мукою сметану, посоліть і декілька хвилин прокип'ятіть.

Соус можна подавати гарячим до різних м'ясних страв.

Книга "До святкового столу" Д. Цвек


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: irunacom (28 лютого 2011 16:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Класний і такий простенький... winked
 



#2 написав: tanja-dem4una (20 червня 2012 12:45)


Група: Гості
Коментарів: 0
а ще можна приготувати соус з білого вина,вершками 33% і перемеленим смаженим мигдалем...ну дуже смачний і підходить до будь якої страви!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 12
Користувачі: Georgefuh, Jeffreyclatt, Josephclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100