Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Грибний соус
 

Грибний соус

15 жовтня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Грибний соус


300 г свіжих грибів (боровики, шампіньйони)
50 г маргарину
стакан сметани
1 ст. л. муки
сіль

Гриби помийте, наріжте соломкою і тушкуйте з маргарином, час від часу підливаючи холодної води. Коли гриби будуть готові, влийте розмішану з мукою сметану, посоліть і декілька хвилин прокип'ятіть.

Соус можна подавати гарячим до різних м'ясних страв.

Книга "До святкового столу" Д. Цвек


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: irunacom (28 лютого 2011 16:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Класний і такий простенький... winked
 



#2 написав: tanja-dem4una (20 червня 2012 12:45)


Група: Гості
Коментарів: 0
а ще можна приготувати соус з білого вина,вершками 33% і перемеленим смаженим мигдалем...ну дуже смачний і підходить до будь якої страви!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100