2 неповні склянки борошна (приблизно 300 г)
15 ст. л. масла або маргарину (без чубка)
14 ст. л. цукру (з чубком)
500 г нежирного сиру
2 яйця
1 б. (850 г) персиків
2 пакети ванільного цукру
1 пакетик ванільного пудингу
цедра з одного лимона
1 ст. л. соку лимона
1 ст. л. пудри
Борошно всипати у велику миску. Додати 8 ложок жиру, 8 ложок цукру і один пакетик ванільного цукру. Швидко замісити крихке тісто.
Тортівницю змастити жиром. Викласти 2/3 тіста і міцно притиснути його до дна посудини.
Персики викласти на друшляк, щоб стекла рідина. Викласти фрукти поверх тіста. Решту жиру розтерти з рештою цукру і ванільного цукру до утворення маси консистенції густого крему. Додати яйця, сік і терту цедру лимона. Ретельно вимішати з сиром і ванільним пудингом. Поверх персиків рівномірно викласти приготовлену масу і вирівняти поверхню.
Посипати верх сирника рештою крихкого тіста (при цьому його слід легко подрібнити). Сирник поставити в добре розігріту духовку.
Випікати приблизно 50 хвилин при температурі 200 градусів. Спечений сирник залишити на деякий час в тортівниці, щоб він трохи вистиг. Посипати цукром-пудрою. До сирника можна подавати збиті вершки.