Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Варення з кабачків
 

Варення з кабачків

12 серпня, 2008  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Варення з кабачків


3 кг кабачків
3 кг цукру
500 г кураги
1 лимон

Кабачки вимити, обсушити, очистити і порізати. Курагу викласти на сито і обшпарити окропом. Кабачки і курагу пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.
Викласти отриману масу в каструлю, додати цукровий пісок, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 30 хвилин, періодично помішуючи.
Лимон ошпарити, обсушити і зняти теркою тонкий шар цедри. З м'якоті лимона вичавити сік. Додати лимонний сік і цедру до кабачків і варити ще 15 хвилин.

Журнал "Приятного аппетита" №9 (2008 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Випробувати повинна такий рецепт, щось таке оригінальне і смачне winked
 



#2 написав: Marmilatka (14 червня 2013 18:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
дуже смачне!! ми колись завжди робили його, коли було багато кабачків) йшло "на ура"!! тільки курагу не додавали, а апельсинку і лимон. t0242
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (27 червня 2013 11:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
А ось і моє варення з жовтого кабачка.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 67
Гостей: 48
Користувачі: rhgyvfgx
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100