Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Глазур для паски
 

Глазур для паски

13 квітня, 2017  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Глазур для паски

1 ч. л. желатину
2 ст. л. холодної води
1 скл. (200 мл) цукру
4 ст. л. води

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин
1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.
В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!
Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому раджу все робити в 4 руки- один накладає глазур, другий одразу за ним прикрашає пасочки, поки не застигло.
Глазур білосніжна і не розтріскується! Смачної усім паски!!!

Джерело: http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=66282

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marichka86 (14 квітня 2017 12:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Гарна глазур. Моє фото)))
 



#2 написав: Тереза (16 квітня 2017 14:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Клас!!!
 



#3 написав: galalviv (19 квітня 2017 20:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
І я робила цю глазур - результатом задоволена, але "шлях до того задоволення був тернистим")). В рецепті не вказано, на скільки приблизно пасок вистачає однієї порції, то я подумала, що мені забракне і зробила подвійну порцію - вийшло дуууже багато, тому і багато залишилось - викинула, але то не страшно, бо на наступний рік буду знати. Глазур дійсно добре застигає і гарно поводиться на пасках, але застигає не так швидко!!! Навпаки, якби я їй дала трохи постояти, а тоді вже накладала на паски, можливо не було б тих потьоків, які прийшлось прибирати... Застигла глазур лише через кілька годин, не тріскала, не липла, білосніжна. Дякую за рецепт.
 



#4 написав: marichka86 (19 квітня 2017 21:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
В мене навпаки застигла дуже швидко. В мене було 4 пасочки, коли мастила останню вже глазур погано розмащувалась.
 



#5 написав: galalviv (20 квітня 2017 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Можливо від желатину залежить.
 



#6 написав: Яруська (22 квітня 2017 20:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Я також в цьому році вперше спробувала глазур за таким же рецептом. Мені сподобалось! Єдине, що зробила неправильно - перед випіканням змастила паски збитим яйцем. І мені та глазур сильно стікала. А так все супер! Застигла гарно! І білосніжна, і смачна! Але в моєму рецепті додається ще трошки лимонної кислоти.
 



#7 написав: маргарита (23 квітня 2017 01:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Робила також цю глазур, мені сподобався результат краще ніж білкова ,застигала не зразу
 



#8 написав: Darka (24 квітня 2017 23:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Робила цього року таку глазур, гарно застигла,гарно виглядала.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 13
Користувачі: JasonUtter
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100