Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Глазур для паски
 

Глазур для паски

13 квітня, 2017  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Глазур для паски

1 ч. л. желатину
2 ст. л. холодної води
1 скл. (200 мл) цукру
4 ст. л. води

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин
1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.
В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!
Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому раджу все робити в 4 руки- один накладає глазур, другий одразу за ним прикрашає пасочки, поки не застигло.
Глазур білосніжна і не розтріскується! Смачної усім паски!!!

Джерело: http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=66282

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marichka86 (14 квітня 2017 12:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Гарна глазур. Моє фото)))
 



#2 написав: Тереза (16 квітня 2017 14:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Клас!!!
 



#3 написав: galalviv (19 квітня 2017 20:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 19
І я робила цю глазур - результатом задоволена, але "шлях до того задоволення був тернистим")). В рецепті не вказано, на скільки приблизно пасок вистачає однієї порції, то я подумала, що мені забракне і зробила подвійну порцію - вийшло дуууже багато, тому і багато залишилось - викинула, але то не страшно, бо на наступний рік буду знати. Глазур дійсно добре застигає і гарно поводиться на пасках, але застигає не так швидко!!! Навпаки, якби я їй дала трохи постояти, а тоді вже накладала на паски, можливо не було б тих потьоків, які прийшлось прибирати... Застигла глазур лише через кілька годин, не тріскала, не липла, білосніжна. Дякую за рецепт.
 



#4 написав: marichka86 (19 квітня 2017 21:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
В мене навпаки застигла дуже швидко. В мене було 4 пасочки, коли мастила останню вже глазур погано розмащувалась.
 



#5 написав: galalviv (20 квітня 2017 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 19
Можливо від желатину залежить.
 



#6 написав: Яруська (22 квітня 2017 20:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 26
Я також в цьому році вперше спробувала глазур за таким же рецептом. Мені сподобалось! Єдине, що зробила неправильно - перед випіканням змастила паски збитим яйцем. І мені та глазур сильно стікала. А так все супер! Застигла гарно! І білосніжна, і смачна! Але в моєму рецепті додається ще трошки лимонної кислоти.
 



#7 написав: маргарита (23 квітня 2017 01:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Робила також цю глазур, мені сподобався результат краще ніж білкова ,застигала не зразу
 



#8 написав: Darka (24 квітня 2017 23:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Робила цього року таку глазур, гарно застигла,гарно виглядала.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#9 написав: SAQ11 (24 травня 2017 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 61


====================
Заработок от 6OOO рублей в день!
БЕЗ ваших усилий и ежедневной работы!
Вот вам – нужен заработок в интернете?
Так, чтобы без обмана и доход хороший - порядка 6ООО рублей в день!
Да... Именно готовый заработок, а не какой-то бесполезный курс!
Подробности узнаете перейдя по ссылке http://malohit.ru
====================

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
zajrzyj do nas
  Пише yqexufej (Учора, 23:11)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 16:46)
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg (Учора, 16:07)
Косметика для обличчя
  Пише Marissa (Учора, 14:40)
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 25
Користувачі: appeasync, 1992.pyotr10LAB, rurlswire, Rounnymund, TignAgix, Rounnymund
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100