Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Глазур для паски
 

Глазур для паски

13 квітня, 2017  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Глазур для паски

1 ч. л. желатину
2 ст. л. холодної води
1 скл. (200 мл) цукру
4 ст. л. води

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин
1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.
В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!
Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому раджу все робити в 4 руки- один накладає глазур, другий одразу за ним прикрашає пасочки, поки не застигло.
Глазур білосніжна і не розтріскується! Смачної усім паски!!!

Джерело: http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=66282

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marichka86 (14 квітня 2017 12:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Гарна глазур. Моє фото)))
 



#2 написав: Тереза (16 квітня 2017 14:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Клас!!!
 



#3 написав: galalviv (19 квітня 2017 20:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 19
І я робила цю глазур - результатом задоволена, але "шлях до того задоволення був тернистим")). В рецепті не вказано, на скільки приблизно пасок вистачає однієї порції, то я подумала, що мені забракне і зробила подвійну порцію - вийшло дуууже багато, тому і багато залишилось - викинула, але то не страшно, бо на наступний рік буду знати. Глазур дійсно добре застигає і гарно поводиться на пасках, але застигає не так швидко!!! Навпаки, якби я їй дала трохи постояти, а тоді вже накладала на паски, можливо не було б тих потьоків, які прийшлось прибирати... Застигла глазур лише через кілька годин, не тріскала, не липла, білосніжна. Дякую за рецепт.
 



#4 написав: marichka86 (19 квітня 2017 21:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
В мене навпаки застигла дуже швидко. В мене було 4 пасочки, коли мастила останню вже глазур погано розмащувалась.
 



#5 написав: galalviv (20 квітня 2017 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 19
Можливо від желатину залежить.
 



#6 написав: Яруська (22 квітня 2017 20:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 26
Я також в цьому році вперше спробувала глазур за таким же рецептом. Мені сподобалось! Єдине, що зробила неправильно - перед випіканням змастила паски збитим яйцем. І мені та глазур сильно стікала. А так все супер! Застигла гарно! І білосніжна, і смачна! Але в моєму рецепті додається ще трошки лимонної кислоти.
 



#7 написав: маргарита (23 квітня 2017 01:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Робила також цю глазур, мені сподобався результат краще ніж білкова ,застигала не зразу
 



#8 написав: Darka (24 квітня 2017 23:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Робила цього року таку глазур, гарно застигла,гарно виглядала.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
szybkie pożyczki przez internet
  Пише bolekUfiv (Сьогодні, 04:58)
Pine hardener introduces decentralising.
  Пише ycamyvo (Сьогодні, 00:38)
Unbuttoned greengrocers legerdemain unforeseeable.
  Пише openalo (Учора, 21:33)
Root Factors Of car Considered
  Пише uqafakowi (Учора, 20:21)
Solicitation decentralising brightness lust.
  Пише iracosi (Учора, 02:32)
Букети, флористика
  Пише astralis123 ()
Як користуватися духами?
  Пише Reverparfum ()
Skutecznosc kwestionowania nieuznania
  Пише asysuk ()
Shrimp immunisation cuds overspending.
  Пише odujyv ()
Современное строительство помещений, улучшение квартир своими руками
  Пише ivohozecy ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 23
Користувачі: Rounnymund, TignAgix, TignAgix, Rounnymund, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100