|
1 ч. л. желатину 2 ст. л. холодної води 1 скл. (200 мл) цукру 4 ст. л. води
1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин 1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться. В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур! Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому раджу все робити в 4 руки- один накладає глазур, другий одразу за ним прикрашає пасочки, поки не застигло. Глазур білосніжна і не розтріскується! Смачної усім паски!!!
Джерело: http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=66282
|
|