Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Карпатка 2
 

Карпатка 2

16 січня, 2017  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Карпатка 2

1 скл. води
125 г масла
1 склянка пшеничного борошна
5 яєць

Крем:

750 мл молока
130 г дрібного цукру
1 ванільний цукор (16 г)
1 яйце
4 жовтка
40 г крохмалю
20 г пшеничного борошна
350 г масла, кімнатнатної температури + додатково 30 г дрібного цукру

цукрова пудра

Масло та воду поставити на вогонь, як тільки закипить, зніміть з вогню та всипте борошно. Перемішайте та поставте знову на вогонь, добре помішуючи. Тісто повинно зібратись в кулю. Коли на дні утвориться тонкаа біла кірка, тісто готово. Ставимо охолодитись.
По одному додаємо яйця, добре розмішавши після кожного. В кінці повинно вийти гарне, гладке тісто без грудочок.
Ділимо тісто на 2 частини.
Форму, розміром 32 x 23 cм змащуємо маслом та посипаємо борошном. Викладаємо за допомогою ложки тісто і так печемо 2 коржі.
Печемо при температурі 200ºC близько 25 - 30 хвилин до зарум'янення тіста! В процесі випікання в жодному разі не відкриваємо духовку!

Крем.
500 мл молока з цукром та ваніллю доводимо до кипіння. 250 мл молока збиваємо блендером з яйцем, жовтками, крохмалем та борошном. Вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко, і весь час помішуючи варимо до загустіння. Знімаємо з вогню, накриваємо плівкою та ставимо охолоджуватись до кімнатної температури.
Масло збиваємо з цукром або пудрою до пухкості і по ложці додаємо заварену масу, весь час збиваючи міксером.
Готовим кремом змащуємо один корж, накриваємо іншим та ставимо в холодильник.
Перед подачею посипаємо цукровою пудрою.

P.S. Мені тут не дуже сподобався крем, я б радила використавити з пляцку Пані Валевська

Джерело: По рецепту з www.mojewypieki.com

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (17 січня 2017 22:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 53
Гарно і смачно
 



#2 написав: Darka (18 січня 2017 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 725
Гарний пляцок,забрала собі рецепт в записник. Дякую Натонько.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: KelvincuRne (9 лютого 2017 14:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
-
----

[url=http://pornotok.net/tags/%F7%F3%EB%EA%E8/] [/url]

-
-----

[url=http://sexguid.ru/cunnilingus-position] [/url]
 



#4 написав: Ксенічка (Учора, 11:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Фантастична смакота!! Супер смаколик!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Барахолка
  Пише Валя (Сьогодні, 13:34)
Вишивка
  Пише idianka (Сьогодні, 06:14)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка (Учора, 11:51)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка (Учора, 11:45)
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 70
Користувачі: lrplmr, iiVoffgoxy, Sebrinapab, iaRuispuh, Osiec9drysfut, byEmisarax
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100