Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Карпатка 2
 

Карпатка 2

16 січня, 2017  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Карпатка 2

1 скл. води
125 г масла
1 склянка пшеничного борошна
5 яєць

Крем:

750 мл молока
130 г дрібного цукру
1 ванільний цукор (16 г)
1 яйце
4 жовтка
40 г крохмалю
20 г пшеничного борошна
350 г масла, кімнатнатної температури + додатково 30 г дрібного цукру

цукрова пудра

Масло та воду поставити на вогонь, як тільки закипить, зніміть з вогню та всипте борошно. Перемішайте та поставте знову на вогонь, добре помішуючи. Тісто повинно зібратись в кулю. Коли на дні утвориться тонкаа біла кірка, тісто готово. Ставимо охолодитись.
По одному додаємо яйця, добре розмішавши після кожного. В кінці повинно вийти гарне, гладке тісто без грудочок.
Ділимо тісто на 2 частини.
Форму, розміром 32 x 23 cм змащуємо маслом та посипаємо борошном. Викладаємо за допомогою ложки тісто і так печемо 2 коржі.
Печемо при температурі 200ºC близько 25 - 30 хвилин до зарум'янення тіста! В процесі випікання в жодному разі не відкриваємо духовку!

Крем.
500 мл молока з цукром та ваніллю доводимо до кипіння. 250 мл молока збиваємо блендером з яйцем, жовтками, крохмалем та борошном. Вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко, і весь час помішуючи варимо до загустіння. Знімаємо з вогню, накриваємо плівкою та ставимо охолоджуватись до кімнатної температури.
Масло збиваємо з цукром або пудрою до пухкості і по ложці додаємо заварену масу, весь час збиваючи міксером.
Готовим кремом змащуємо один корж, накриваємо іншим та ставимо в холодильник.
Перед подачею посипаємо цукровою пудрою.

P.S. Мені тут не дуже сподобався крем, я б радила використавити з пляцку Пані Валевська

Джерело: По рецепту з www.mojewypieki.com

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (17 січня 2017 22:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 54
Гарно і смачно
 



#2 написав: Darka (18 січня 2017 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 733
Гарний пляцок,забрала собі рецепт в записник. Дякую Натонько.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: KelvincuRne (9 лютого 2017 14:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
-
----

[url=http://pornotok.net/tags/%F7%F3%EB%EA%E8/] [/url]

-
-----

[url=http://sexguid.ru/cunnilingus-position] [/url]
 



#4 написав: Ксенічка (24 лютого 2017 11:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Фантастична смакота!! Супер смаколик!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Сьогодні, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Сьогодні, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 02:28)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 88
Гостей: 58
Користувачі: Rounnymund, butbreella, seevespotrot, boxaccori, sennitsplumb, ambarinted, boxaccori, rurlswire, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100