Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Карпатка 2
 

Карпатка 2

16 січня, 2017  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Карпатка 2

1 скл. води
125 г масла
1 склянка пшеничного борошна
5 яєць

Крем:

750 мл молока
130 г дрібного цукру
1 ванільний цукор (16 г)
1 яйце
4 жовтка
40 г крохмалю
20 г пшеничного борошна
350 г масла, кімнатнатної температури + додатково 30 г дрібного цукру

цукрова пудра

Масло та воду поставити на вогонь, як тільки закипить, зніміть з вогню та всипте борошно. Перемішайте та поставте знову на вогонь, добре помішуючи. Тісто повинно зібратись в кулю. Коли на дні утвориться тонкаа біла кірка, тісто готово. Ставимо охолодитись.
По одному додаємо яйця, добре розмішавши після кожного. В кінці повинно вийти гарне, гладке тісто без грудочок.
Ділимо тісто на 2 частини.
Форму, розміром 32 x 23 cм змащуємо маслом та посипаємо борошном. Викладаємо за допомогою ложки тісто і так печемо 2 коржі.
Печемо при температурі 200ºC близько 25 - 30 хвилин до зарум'янення тіста! В процесі випікання в жодному разі не відкриваємо духовку!

Крем.
500 мл молока з цукром та ваніллю доводимо до кипіння. 250 мл молока збиваємо блендером з яйцем, жовтками, крохмалем та борошном. Вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко, і весь час помішуючи варимо до загустіння. Знімаємо з вогню, накриваємо плівкою та ставимо охолоджуватись до кімнатної температури.
Масло збиваємо з цукром або пудрою до пухкості і по ложці додаємо заварену масу, весь час збиваючи міксером.
Готовим кремом змащуємо один корж, накриваємо іншим та ставимо в холодильник.
Перед подачею посипаємо цукровою пудрою.

P.S. Мені тут не дуже сподобався крем, я б радила використавити з пляцку Пані Валевська

Джерело: По рецепту з www.mojewypieki.com

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (17 січня 2017 22:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Гарно і смачно
 



#2 написав: Darka (18 січня 2017 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарний пляцок,забрала собі рецепт в записник. Дякую Натонько.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ксенічка (24 лютого 2017 11:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Фантастична смакота!! Супер смаколик!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 6
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100