Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Пундики з яблуком
 

Пундики з яблуком

26 вересня, 2016  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Пундики з яблуком

Яйця - 4 штуки
Цукор - 200грам Можна більше дати якщо хочете більш солодкіше печево +100 грам цукру
Сметана - 200 грам
амоняк - 3 столові ложки
маргарин -1 пачка стандартна
Яблука -сорт і розмір значення не мають
ванільний цукор- 1пачка
кориця - 1 пачка
Мука 3 стакани + - від муки залежить .Має до рук не чіпатись.

Яйця розбиваємо із цукром до рідкого стану .
Амоній заливаємо сметаною.
Маргарин січемо ножем разом із частиною муки.
Додаємо ванільний цукор.
Замішуємо все разом до того часу поки не липне до рук.
Частину тіста розкачати товщиною 0,5 мм , та витиснути стаканом попередньо вмоченим в муку (діаметр довільний) кружечки цільні та кружечки із діркою -кількість має бути 1:1.
Деко змастити олією та викласти на нього повноцінні кружки ,поверх на них розкласти кружельце яблука товщоною 0,7 -0,8 мм -воно має бути трошки товстіше як основа з тіста. Накрити попередньо витиснутими кружками з діркою .
Змішати 100 грам цукру та корицю і чайною ложкою викласти цю суміш в дірки -на ще неспечене печево.
Кладемо в добре розігріту духовку і випікаємо 10-15 хв,зо золотистого кольору при температурі 180 градусів

Пундики з яблуком

P.S. " Щоб такого модного спекти , аби дитина могла взяти з собою в школу " - і щоб було і смачно і корисно, та щей могло вижити у наплечнику під тиском підручкиків та байдужим відношенням учня до своєї торби. Години три проведенні в різних кулінарних джерелах (сайт,журнальчики..іт.д,і тп) недали бажаного результату .Зрештою відкривши старий мамин записник ,перегорнувши сторінок так з 20- ть,мене зацікавив рецептик з назвою "крохке" - довго не думаючи я вирішила це відтворити.Ще при замісі - тісто мені сподобалось.
Перша порція в мене вийшла як звичайні банальні печеньки з дірочками - але вони були якісь дуже простенькі і навіть після того як я їх обмакала в пудрі ,щось їм бракувало ,мені захотілось надати йому якогось вишуканішого смаку...Поруч стояв кошик із яблуками .і тут я вирішила зробити експеремент .Ось так в мене народився новий рецепт смачнющих печеньок"пундиків" які моя дитина з великим задоволення бере в школу і смакує вдома з молоком.


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: chajka (26 вересня 2016 16:26)


Група: Модератор
Коментарів: 97
амоняк - 3 столові ложки, то не забагато ?
 



#2 написав: dgirina (26 вересня 2016 22:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Я також звернула на кількість амоняку увагу ,але вирішила нічого не змінювати в інградієнтах.Тому кажу як є -ні , не забагато -там тіста виходить багатенько, і печева також багато 50-60 шт.- і коли воно печеться амоняком зовсім не чути


--------------------
ІРИНА
 



#3 написав: lub4yk (29 вересня 2016 08:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Я думаю, що ви помилилися в розмірах кружечків печива і яблук, мабуть має бути 0,5см, 0,7-0,8см а не мм
 



#4 написав: dgirina (29 вересня 2016 09:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Там вказана товщина тіста , а не діаметр,розмір кружечків довільний .А товщина вказано вірно ,тому що там іде "тісто -яблуко - тісто з діркою" та печеться разом ,оскільки там входить амоняк ,печево піднімається та виростає десь на 4 -5 см висотою.


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (3 жовтня 2016 12:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
Гарний рецепт. Додам у скарбничку рецептів для школяра


--------------------
 



#6 написав: dgirina (4 жовтня 2016 17:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Дякую Олеся .Результат справді був неочікуваний - мені дуже сильно сподобалось печенько.Вже пекла його 3 рази .Йде на ура.


--------------------
ІРИНА
 



#7 написав: Тереза (6 жовтня 2016 19:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Цікавий рецепт, гарне фото.
 



#8 написав: Darka (13 жовтня 2016 03:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Гарне печенько, з яблуками це смачно.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Fast Products For car Across The USA
  Пише ysaryzo (Учора, 19:14)
Explaining Trouble-Free Plans Of car
  Пише abycit ()
Kankusta duo forte renomy na przedmiot patentowanego tricku na odchudz
  Пише alokigu ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
м.Берегово Закарпатська обл.
  Пише solomiyasobko ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 29
Користувачі: capedTer, TignAgix
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100