Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Пундики з яблуком
 

Пундики з яблуком

26 вересня, 2016  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Пундики з яблуком

Яйця - 4 штуки
Цукор - 200грам Можна більше дати якщо хочете більш солодкіше печево +100 грам цукру
Сметана - 200 грам
амоняк - 3 столові ложки
маргарин -1 пачка стандартна
Яблука -сорт і розмір значення не мають
ванільний цукор- 1пачка
кориця - 1 пачка
Мука 3 стакани + - від муки залежить .Має до рук не чіпатись.

Яйця розбиваємо із цукром до рідкого стану .
Амоній заливаємо сметаною.
Маргарин січемо ножем разом із частиною муки.
Додаємо ванільний цукор.
Замішуємо все разом до того часу поки не липне до рук.
Частину тіста розкачати товщиною 0,5 мм , та витиснути стаканом попередньо вмоченим в муку (діаметр довільний) кружечки цільні та кружечки із діркою -кількість має бути 1:1.
Деко змастити олією та викласти на нього повноцінні кружки ,поверх на них розкласти кружельце яблука товщоною 0,7 -0,8 мм -воно має бути трошки товстіше як основа з тіста. Накрити попередньо витиснутими кружками з діркою .
Змішати 100 грам цукру та корицю і чайною ложкою викласти цю суміш в дірки -на ще неспечене печево.
Кладемо в добре розігріту духовку і випікаємо 10-15 хв,зо золотистого кольору при температурі 180 градусів

Пундики з яблуком

P.S. " Щоб такого модного спекти , аби дитина могла взяти з собою в школу " - і щоб було і смачно і корисно, та щей могло вижити у наплечнику під тиском підручкиків та байдужим відношенням учня до своєї торби. Години три проведенні в різних кулінарних джерелах (сайт,журнальчики..іт.д,і тп) недали бажаного результату .Зрештою відкривши старий мамин записник ,перегорнувши сторінок так з 20- ть,мене зацікавив рецептик з назвою "крохке" - довго не думаючи я вирішила це відтворити.Ще при замісі - тісто мені сподобалось.
Перша порція в мене вийшла як звичайні банальні печеньки з дірочками - але вони були якісь дуже простенькі і навіть після того як я їх обмакала в пудрі ,щось їм бракувало ,мені захотілось надати йому якогось вишуканішого смаку...Поруч стояв кошик із яблуками .і тут я вирішила зробити експеремент .Ось так в мене народився новий рецепт смачнющих печеньок"пундиків" які моя дитина з великим задоволення бере в школу і смакує вдома з молоком.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: chajka (26 вересня 2016 16:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
амоняк - 3 столові ложки, то не забагато ?
 



#2 написав: dgirina (26 вересня 2016 22:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Я також звернула на кількість амоняку увагу ,але вирішила нічого не змінювати в інградієнтах.Тому кажу як є -ні , не забагато -там тіста виходить багатенько, і печева також багато 50-60 шт.- і коли воно печеться амоняком зовсім не чути


--------------------
ІРИНА
 



#3 написав: lub4yk (29 вересня 2016 08:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 0
Я думаю, що ви помилилися в розмірах кружечків печива і яблук, мабуть має бути 0,5см, 0,7-0,8см а не мм
 



#4 написав: dgirina (29 вересня 2016 09:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Там вказана товщина тіста , а не діаметр,розмір кружечків довільний .А товщина вказано вірно ,тому що там іде "тісто -яблуко - тісто з діркою" та печеться разом ,оскільки там входить амоняк ,печево піднімається та виростає десь на 4 -5 см висотою.


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (3 жовтня 2016 12:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Гарний рецепт. Додам у скарбничку рецептів для школяра


--------------------
 



#6 написав: dgirina (4 жовтня 2016 17:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Дякую Олеся .Результат справді був неочікуваний - мені дуже сильно сподобалось печенько.Вже пекла його 3 рази .Йде на ура.


--------------------
ІРИНА
 



#7 написав: Тереза (6 жовтня 2016 19:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікавий рецепт, гарне фото.
 



#8 написав: Darka (13 жовтня 2016 03:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарне печенько, з яблуками це смачно.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100