|
2 склянки консервованої кукурузи 1,5 склянки томатного пюре (пюре, як основа для супів, воно рідше ніж наше звичайне томат-пюре) 3 помідори, 2-3 тортильї 1 цибулина 1 кубик курячого бульону 2 ст ложки сметани 0, 5 ст ложки оливкової олії порошок чілі та сіль за смаком
Цибулю порізати, посипати розкришеним бульонним кубиком і обсмажити на маслі до золотистого кольору. При допомоги блендара подрібнити 1, 5 склянки кукурузи до консистенції пюре. Помідори почистити від шкірки і насіння (я насіння не викидала), дрібно нарізати, залити 2 склянками води, додати томат-пюреі кукурузне пюре, заправити порошком чілі, перемішати, посолити і проварити 3-5 хвилин. Подавати з сметаною і тортильями. Супчик дуже смачний!
Джерело: Жукова І.Н. "Кулінарія для лінивих"
|
|