Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пиріг з вишнями та горіхами
 

Пиріг з вишнями та горіхами

21 липня, 2016  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пиріг з вишнями та горіхами

130 г борошна
100 г горіхів: мигдалю, волоських чи лісових (у мене волоські)
120 г цукрової пудри
180 г вершково-рослинної суміші
3 жовтки
2 ч.л. розпушувача до тіста
1/2 ч.л. меленої кориці
100 г цукрової пудри для посипання
100 грам шоколаду для поливання

Для вишень:
1 л вишень у власному соку або 1 кг вишень свіжих (вага до дрилювання)
1 ст.л. крохмалю
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. меленої кориці

Борошно, цукрову пудру, перемелені горіхи, розпушувач та корицю змішати до однорідності.
Додати перетерту з жовтками вершково-рослинну суміш і змішати все разом.
Викласти тісто на харчову плівку, збити разом. 1/3 тіста відрізати, загорнути в харчову плівку і поставити в морозильну камеру. Решту тіста також загорнути і поставити в холодильник на 1 годину.
Дно роз'ємної форми застелити пергаментом (в мене 28х28 см), а стінки змастити вершковим маслом.
Духовку розігріти до 180 градусів.
істо дістати з холодильника і викласти ним дно форми, приталовуючи тісто так, щоб не залишалось щілин і щоб дно форми було рівномірно вкрите тістом.
Вишні помістити в глибоку миску, додати крохмаль, цукор та корицю (якщо вишні були у власному соку, то цукру не потрібно давати). Добре перемішати.
Викласти вишні на тісто і розрівняти.
Дістати решту тіста з морозильної камери і натерти зверху на терку з великими вічками, рівномірно по всій поверхні вишень.
Поставити пиріг до розігрітої духовки і пекти 45-50 хвилин. Пиріг повинен трохи підрости та підрум'янитись, а вишні пропектись.
Дістати готовий пиріг з вишнями з духовки і залишити на 15 хвилин вистигати. Зняти боки форми, обережно відділяючи ножем пиріг від країв. Залишити так до повного вистигання.
Шоколад розтопити на водяній бані.
Вистиглий пиріг, разом з пергаментом, зсунути на тортівницю чи сервірувальну тарілку і посипати цукровою пудрою. Скропити поверхню пирога топленим шоколадом.

Пиріг з вишнями та горіхами

Джерело: з сайту http://picantecooking.com/ua з моїми окремими змінами.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (23 липня 2016 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Смакота..................... tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: rwkfyanrvh (22 вересня 2016 16:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
Апетитно виглядає! Підскажіть будь ласка, що таке вершково-рослинна суміш?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100