Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пиріг з вишнями та горіхами
 

Пиріг з вишнями та горіхами

21 липня, 2016  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пиріг з вишнями та горіхами

130 г борошна
100 г горіхів: мигдалю, волоських чи лісових (у мене волоські)
120 г цукрової пудри
180 г вершково-рослинної суміші
3 жовтки
2 ч.л. розпушувача до тіста
1/2 ч.л. меленої кориці
100 г цукрової пудри для посипання
100 грам шоколаду для поливання

Для вишень:
1 л вишень у власному соку або 1 кг вишень свіжих (вага до дрилювання)
1 ст.л. крохмалю
2 ст.л. цукру
1/2 ч.л. меленої кориці

Борошно, цукрову пудру, перемелені горіхи, розпушувач та корицю змішати до однорідності.
Додати перетерту з жовтками вершково-рослинну суміш і змішати все разом.
Викласти тісто на харчову плівку, збити разом. 1/3 тіста відрізати, загорнути в харчову плівку і поставити в морозильну камеру. Решту тіста також загорнути і поставити в холодильник на 1 годину.
Дно роз'ємної форми застелити пергаментом (в мене 28х28 см), а стінки змастити вершковим маслом.
Духовку розігріти до 180 градусів.
істо дістати з холодильника і викласти ним дно форми, приталовуючи тісто так, щоб не залишалось щілин і щоб дно форми було рівномірно вкрите тістом.
Вишні помістити в глибоку миску, додати крохмаль, цукор та корицю (якщо вишні були у власному соку, то цукру не потрібно давати). Добре перемішати.
Викласти вишні на тісто і розрівняти.
Дістати решту тіста з морозильної камери і натерти зверху на терку з великими вічками, рівномірно по всій поверхні вишень.
Поставити пиріг до розігрітої духовки і пекти 45-50 хвилин. Пиріг повинен трохи підрости та підрум'янитись, а вишні пропектись.
Дістати готовий пиріг з вишнями з духовки і залишити на 15 хвилин вистигати. Зняти боки форми, обережно відділяючи ножем пиріг від країв. Залишити так до повного вистигання.
Шоколад розтопити на водяній бані.
Вистиглий пиріг, разом з пергаментом, зсунути на тортівницю чи сервірувальну тарілку і посипати цукровою пудрою. Скропити поверхню пирога топленим шоколадом.

Пиріг з вишнями та горіхами

Джерело: з сайту http://picantecooking.com/ua з моїми окремими змінами.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (23 липня 2016 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Смакота..................... tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Олічка (22 вересня 2016 16:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Апетитно виглядає! Підскажіть будь ласка, що таке вершково-рослинна суміш?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
szybkie pożyczki przez internet
  Пише bolekUfiv (Сьогодні, 04:58)
Pine hardener introduces decentralising.
  Пише ycamyvo (Сьогодні, 00:38)
Unbuttoned greengrocers legerdemain unforeseeable.
  Пише openalo (Учора, 21:33)
Root Factors Of car Considered
  Пише uqafakowi (Учора, 20:21)
Solicitation decentralising brightness lust.
  Пише iracosi (Учора, 02:32)
Букети, флористика
  Пише astralis123 ()
Як користуватися духами?
  Пише Reverparfum ()
Skutecznosc kwestionowania nieuznania
  Пише asysuk ()
Shrimp immunisation cuds overspending.
  Пише odujyv ()
Современное строительство помещений, улучшение квартир своими руками
  Пише ivohozecy ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 27
Користувачі: appeasync, rapedTer, Abedip, appeasync, mapedTer, MOAdam, boxaccori
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100