Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт м'ятно-полуничний
 

Торт м'ятно-полуничний

10 липня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт м'ятно-полуничний

На 2 м'ятних бісквіти:
6 шт. яєць
6 ст. л. цукру
6 ст. л. борошна
1 ст.л. крохмалу
1 пучок м'яти з мелісою
1 ст. л. лимонного соку
1 ч.л. олії
3 ч.л. порошку до печива

На один звичайний бісквіт:
3 шт. яєць
3 ст.л. цукру
3 ст.л. борошна
1 ч.л. порошку до печива

Крем:
1,5 л. сметани
200 г цукрової пудри
15 г желатину

Наповнювач:
500 г полуниці

Помадка:
2 ст. л. сметани
2 ст. л. масла
2 ст.л. какао
2 ст.л. цукру

Для м'ятного бісквіта з гілочок м'яти і меліси обібрати самі листочки,

Торт м'ятно-полуничний


склати в чашу блендера,

Торт м'ятно-полуничний


додати лимонний сік і олію і подрібнити.

Торт м'ятно-полуничний


В результаті вийде приблизно 2 ст.л. зеленої м'ятної рідкуватої маси.
Тим часом міксером збити яйця з цукром. Збивати приблизно хвилин 5.
До збитих яєць додати м'ятну масу, просіяне з порошком до печива борошно і крохмал, акуратно ложкою або лопаткою, перемішати. Розділити тісто на 2 рівні частини. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто перелити у форму для випічки (вистелену папером для випічки) і спекти 2 бісквіти. Або 1, який потім розрізати навпіл. Пекти приблизно 15-20 хв. Я готовність перевіряла дерев'янною шпажкою.
Так само приготувати тісто на звичайний бісквіт (тільки без м'ятної маси).
Бісквіти остудити.
Приготувати крем.
Якщо сметана магазинна, то бажано, щоб був найвищий % жирності (30%), або домашня.
Желатин залити водою і залишити набухати. Тим часом сметану збити з цукровою пудрою. Желатин злегка підігріти і цівочкою влити в сметанну масу, продовжуючи збивати. Відкласти 2-3 ст. л. крему для верху торта, решту розділити на 2 частини.
Форму в якій випікався торт, вистелити харчовою плівкю або фольгою.
На дно викласти м'ятний корж, поверх нього половину крему і полуницю, розрізану навпіл. Далі звичайний корж, знову крем і полуницю. Верхній корж - м'ятний. Верх торта змастити кремом, який відклали, прикрасити,як бажаєте, полуницею і полити звареною помадкою або просто розтопленим шоколадом.

Торт м'ятно-полуничний


Торт м'ятно-полуничний



Форма розміром 28х28 см.

Джерело: від коліжанки

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (12 липня 2016 20:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Який ж то красень! Фото супер!
 



#2 написав: ксюня (12 липня 2016 23:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Яка смакота winked . М"ятні коржі, полуниця та сметанка tongue неймовірно смачно та красиво!!!
 



#3 написав: KASYA (17 липня 2016 20:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тереза,
ксюня, дякую, 3fb



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Pygovo4ka (18 липня 2016 12:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
яке цікаве смакове поєднання! треба спробувати мятні коржі....
 



#5 написав: Darka (19 липня 2016 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Красота............... love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 64
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100