Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт м'ятно-полуничний
 

Торт м'ятно-полуничний

10 липня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт м'ятно-полуничний

На 2 м'ятних бісквіти:
6 шт. яєць
6 ст. л. цукру
6 ст. л. борошна
1 ст.л. крохмалу
1 пучок м'яти з мелісою
1 ст. л. лимонного соку
1 ч.л. олії
3 ч.л. порошку до печива

На один звичайний бісквіт:
3 шт. яєць
3 ст.л. цукру
3 ст.л. борошна
1 ч.л. порошку до печива

Крем:
1,5 л. сметани
200 г цукрової пудри
15 г желатину

Наповнювач:
500 г полуниці

Помадка:
2 ст. л. сметани
2 ст. л. масла
2 ст.л. какао
2 ст.л. цукру

Для м'ятного бісквіта з гілочок м'яти і меліси обібрати самі листочки,

Торт м'ятно-полуничний


склати в чашу блендера,

Торт м'ятно-полуничний


додати лимонний сік і олію і подрібнити.

Торт м'ятно-полуничний


В результаті вийде приблизно 2 ст.л. зеленої м'ятної рідкуватої маси.
Тим часом міксером збити яйця з цукром. Збивати приблизно хвилин 5.
До збитих яєць додати м'ятну масу, просіяне з порошком до печива борошно і крохмал, акуратно ложкою або лопаткою, перемішати. Розділити тісто на 2 рівні частини. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто перелити у форму для випічки (вистелену папером для випічки) і спекти 2 бісквіти. Або 1, який потім розрізати навпіл. Пекти приблизно 15-20 хв. Я готовність перевіряла дерев'янною шпажкою.
Так само приготувати тісто на звичайний бісквіт (тільки без м'ятної маси).
Бісквіти остудити.
Приготувати крем.
Якщо сметана магазинна, то бажано, щоб був найвищий % жирності (30%), або домашня.
Желатин залити водою і залишити набухати. Тим часом сметану збити з цукровою пудрою. Желатин злегка підігріти і цівочкою влити в сметанну масу, продовжуючи збивати. Відкласти 2-3 ст. л. крему для верху торта, решту розділити на 2 частини.
Форму в якій випікався торт, вистелити харчовою плівкю або фольгою.
На дно викласти м'ятний корж, поверх нього половину крему і полуницю, розрізану навпіл. Далі звичайний корж, знову крем і полуницю. Верхній корж - м'ятний. Верх торта змастити кремом, який відклали, прикрасити,як бажаєте, полуницею і полити звареною помадкою або просто розтопленим шоколадом.

Торт м'ятно-полуничний


Торт м'ятно-полуничний



Форма розміром 28х28 см.

Джерело: від коліжанки

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (12 липня 2016 20:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Який ж то красень! Фото супер!
 



#2 написав: ксюня (12 липня 2016 23:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Яка смакота winked . М"ятні коржі, полуниця та сметанка tongue неймовірно смачно та красиво!!!
 



#3 написав: KASYA (17 липня 2016 20:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тереза,
ксюня, дякую, 3fb



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Pygovo4ka (18 липня 2016 12:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
яке цікаве смакове поєднання! треба спробувати мятні коржі....
 



#5 написав: Darka (19 липня 2016 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Красота............... love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100