Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт м'ятно-полуничний
 

Торт м'ятно-полуничний

10 липня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт м'ятно-полуничний

На 2 м'ятних бісквіти:
6 шт. яєць
6 ст. л. цукру
6 ст. л. борошна
1 ст.л. крохмалу
1 пучок м'яти з мелісою
1 ст. л. лимонного соку
1 ч.л. олії
3 ч.л. порошку до печива

На один звичайний бісквіт:
3 шт. яєць
3 ст.л. цукру
3 ст.л. борошна
1 ч.л. порошку до печива

Крем:
1,5 л. сметани
200 г цукрової пудри
15 г желатину

Наповнювач:
500 г полуниці

Помадка:
2 ст. л. сметани
2 ст. л. масла
2 ст.л. какао
2 ст.л. цукру

Для м'ятного бісквіта з гілочок м'яти і меліси обібрати самі листочки,

Торт м'ятно-полуничний


склати в чашу блендера,

Торт м'ятно-полуничний


додати лимонний сік і олію і подрібнити.

Торт м'ятно-полуничний


В результаті вийде приблизно 2 ст.л. зеленої м'ятної рідкуватої маси.
Тим часом міксером збити яйця з цукром. Збивати приблизно хвилин 5.
До збитих яєць додати м'ятну масу, просіяне з порошком до печива борошно і крохмал, акуратно ложкою або лопаткою, перемішати. Розділити тісто на 2 рівні частини. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто перелити у форму для випічки (вистелену папером для випічки) і спекти 2 бісквіти. Або 1, який потім розрізати навпіл. Пекти приблизно 15-20 хв. Я готовність перевіряла дерев'янною шпажкою.
Так само приготувати тісто на звичайний бісквіт (тільки без м'ятної маси).
Бісквіти остудити.
Приготувати крем.
Якщо сметана магазинна, то бажано, щоб був найвищий % жирності (30%), або домашня.
Желатин залити водою і залишити набухати. Тим часом сметану збити з цукровою пудрою. Желатин злегка підігріти і цівочкою влити в сметанну масу, продовжуючи збивати. Відкласти 2-3 ст. л. крему для верху торта, решту розділити на 2 частини.
Форму в якій випікався торт, вистелити харчовою плівкю або фольгою.
На дно викласти м'ятний корж, поверх нього половину крему і полуницю, розрізану навпіл. Далі звичайний корж, знову крем і полуницю. Верхній корж - м'ятний. Верх торта змастити кремом, який відклали, прикрасити,як бажаєте, полуницею і полити звареною помадкою або просто розтопленим шоколадом.

Торт м'ятно-полуничний


Торт м'ятно-полуничний



Форма розміром 28х28 см.

Джерело: від коліжанки

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (12 липня 2016 20:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Який ж то красень! Фото супер!
 



#2 написав: ксюня (12 липня 2016 23:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 113
Яка смакота winked . М"ятні коржі, полуниця та сметанка tongue неймовірно смачно та красиво!!!
 



#3 написав: KASYA (17 липня 2016 20:33)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тереза,
ксюня, дякую, 3fb



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Pygovo4ka (18 липня 2016 12:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
яке цікаве смакове поєднання! треба спробувати мятні коржі....
 



#5 написав: Darka (19 липня 2016 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 726
Красота............... love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Вишивка
  Пише Darka (Сьогодні, 00:24)
Барахолка
  Пише Валя (Учора, 13:34)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка ()
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 6
Користувачі: fpEmisarax, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100