Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Бабка з маком та ізюмом
 

Бабка з маком та ізюмом

20 червня, 2016  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Бабка з маком та ізюмом

Це рецепт з польського сайту, в оригіналі з ягодами. В дужках напишу свої зміни.
Тісто:
250 г м'якого вершкового масла, витягнути заздалегідь з холодильника, щоб було кімнатної температури (в мене було 200 г )
200 г цукру
4 яйця кімнатної температури
3/4 ч. л. ванільного естракту (1 п. ванільного цукру )
350 г борошна (трошки менше пішло )
2 ч.л. розпушувача (1 ч. л. соди, погасила в сметані )
160 мл вершків 12% кімн. темп. (рідка домашня сметана )
200 г ягід(смородина, чорниця тощо ) в тісто + 1 ст.л. борошна для їх обсипання. (додала мак, ізюм, шоколад )
цукрова пудра для посипки

Приготування:
1. Просіяти борошно, змішати з розпушувачем.
2. Крем-масло збити з цукром на високих обертах міксера протягом 4 хв.
Зменшити до низької швидкості, додавати по 1 яйцю. Після кожного додавання яйця збивати по 30 с. Додати ваніль, вимішати.
3. До масляної маси додати половину борошна, перемішати швидко. Додати сметану(в мене з содою, розпушувач не додавала ), перемішати. Всипати решту борошна, добре перемішати. Тісто як дуже густа сметана.
4. Ягоди посипати борошном і додати до тіста, акуратно перемішати ложкою. Думаю, що сюди замість ягід можна додати і сухофрукти. Я додала 2 ст. л. сухого маку, жменю ізюму, 50 г порізаного на дрібні кубики шоколаду.
5. Тісто перекласти в силіконову форму з діркою, змащену олією і пекти в попередньо розігрітій духовці 65 хв при темп. 180 гр. (в мене спеклося за 50 хв при темп. 200 гр). Остудити бабку.
6. Вибрати з форми, щедро посипати цукровою пудрою (тоді кількість цукру в тісті можна трохи зменшити ). Або залити глазур'ю: по 3 ст. л. цукру, какао, молока і 50 г масла. Можна ще додати трохи ромового ароматизатора, тоді смак цукерок Ромашка виходить. Смачного!

Бабка з маком та ізюмом


Бабка з маком та ізюмом

Джерело: Рецепт з сайту www.malacukierenka.pl з моїми змінами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (20 червня 2016 17:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Просто і цікаво! Думаю, ще й смачно winked


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Darka (21 червня 2016 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Смачна бабка love .Треба спечи,ми любимо таке до чаю.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (21 червня 2016 22:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Чудова бабка!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100