Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Бабка з маком та ізюмом
 

Бабка з маком та ізюмом

20 червня, 2016  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Бабка з маком та ізюмом

Це рецепт з польського сайту, в оригіналі з ягодами. В дужках напишу свої зміни.
Тісто:
250 г м'якого вершкового масла, витягнути заздалегідь з холодильника, щоб було кімнатної температури (в мене було 200 г )
200 г цукру
4 яйця кімнатної температури
3/4 ч. л. ванільного естракту (1 п. ванільного цукру )
350 г борошна (трошки менше пішло )
2 ч.л. розпушувача (1 ч. л. соди, погасила в сметані )
160 мл вершків 12% кімн. темп. (рідка домашня сметана )
200 г ягід(смородина, чорниця тощо ) в тісто + 1 ст.л. борошна для їх обсипання. (додала мак, ізюм, шоколад )
цукрова пудра для посипки

Приготування:
1. Просіяти борошно, змішати з розпушувачем.
2. Крем-масло збити з цукром на високих обертах міксера протягом 4 хв.
Зменшити до низької швидкості, додавати по 1 яйцю. Після кожного додавання яйця збивати по 30 с. Додати ваніль, вимішати.
3. До масляної маси додати половину борошна, перемішати швидко. Додати сметану(в мене з содою, розпушувач не додавала ), перемішати. Всипати решту борошна, добре перемішати. Тісто як дуже густа сметана.
4. Ягоди посипати борошном і додати до тіста, акуратно перемішати ложкою. Думаю, що сюди замість ягід можна додати і сухофрукти. Я додала 2 ст. л. сухого маку, жменю ізюму, 50 г порізаного на дрібні кубики шоколаду.
5. Тісто перекласти в силіконову форму з діркою, змащену олією і пекти в попередньо розігрітій духовці 65 хв при темп. 180 гр. (в мене спеклося за 50 хв при темп. 200 гр). Остудити бабку.
6. Вибрати з форми, щедро посипати цукровою пудрою (тоді кількість цукру в тісті можна трохи зменшити ). Або залити глазур'ю: по 3 ст. л. цукру, какао, молока і 50 г масла. Можна ще додати трохи ромового ароматизатора, тоді смак цукерок Ромашка виходить. Смачного!

Бабка з маком та ізюмом


Бабка з маком та ізюмом

Джерело: Рецепт з сайту www.malacukierenka.pl з моїми змінами.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (20 червня 2016 17:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 74
Просто і цікаво! Думаю, ще й смачно winked


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Darka (21 червня 2016 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Смачна бабка love .Треба спечи,ми любимо таке до чаю.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (21 червня 2016 22:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Чудова бабка!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Explaining Root Aspects In car
  Пише iwizubiso (Сьогодні, 14:44)
Understanding Practical Solutions In car
  Пише ykagewoka (Учора, 12:16)
The Options For car Secrets
  Пише epaviqo (Учора, 08:19)
Picking out Sensible Secrets In car
  Пише unumure ()
Печиво "Їжачки" або печиво з сюрпризом
  Пише marichka86 ()
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ ()
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg ()
Косметика для обличчя
  Пише Marissa ()
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 44
Користувачі: leopold_pikhtilevLAB, TignAgix, lzwwvftlmjb, boxaccori, appeasync, rurlswire, Rounnymund
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100