200 г вершкового масла
1 ст. борошна
1 ст. цукру
1 ст. сухого маку
4 яйця
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. мигдального аромату
1 ч. л. розпушувача
олія для змащування форми
Помадка: 7 / 8 ст. цукрової пудри
сок з половини лимона
Масло розтопити. Відокремити білки від жовтків. Білки збити на пишну піну. Жовтки збити з цукром на пухку масу. Додати борошно, розпушувач, розтоплене масло і збити. Добавити збиті білки і збивати акуратно міксером на маленькій швидкості. Добавити мак (я перемолола сухий мак на кофемолці), аромат і перемішати. Форму змастити маслом і викласти в неї тісто. Випікати при температурі 200С 40 хвилин. Викласти бабку з форми на тарілку і приготувати помадку. Розтерти цукрову пудру з лимонним соком і полити зверху бабку.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з сайту http://kotlet.tv/