Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Млинці та оладки » Гречані налисники на дріжджах
 

Гречані налисники на дріжджах

13 лютого, 2010  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з борошна » Млинці та оладки
 

Гречані налисники на дріжджах

30 г дріжджів
2 ч. л. цукру
1 ч. л. солі
1 скл. молока
1-2 яйця
борошно

цибулина
2-3 жмені печериць
1/4 дрібно нарізаного болгарського перцю
1/2 скл. вершків
3 сл.л. сметани

30г дріжджів посипати 2ч.л. цукру і 1 неповною ч.л. солі - почеати, поки розпустяться. (Я люблю покалатати це вилкою, щоб розпустилось швидше feel ).
В миску налити 1скл. молока, додати 1-2 яйця і муки (пшеничної), щоб тісто стало, як рідка сметана. Потім домішати гречаного борошна - до густоти доброї сметани, поставити підходити.
Винахід з Інтернету: дріжджове тісто малих розмірів підходить у мене в мікрохвильовці (вона, правда, у мене велика - на 30л). Спочатку кип"ячу в ній пів банки 0,5л води - щоб покипіла десь хвилину (всередині, як у сауні - море пари), а потім ставлю туди тісто. І воно гарно і швидко росте без жодних перетягів.
Коли тісто підійде, вимішати його, при необхідності додати рідини (я розводила молоком), олії (щоб не приставало) і смажити.
Налисники виходять дуже дзюркасті lol !
Вперше в житті змащувала налисники маслом - гаряче дріжджове тісто приставуче.

Підливка з печериць і болгарського перцю

Підсмажити на пательні одну цибулину, дрібно нарізану, додати грубо нарізані 2-3 жмені печериць і 1/4 дрібно нарізаного болгарського перцю. Протушити під кришкою. Заправити 1/2скл. вершків (для ніжного смаку) і 3сл.л сметани (для кислинки). Нехай протушкуться 1-2хв - і підлива готова. Вона дуже швидка у приготуванні і виручає мене часто.
(Для цього в морозильнику на крайній випадок завжди є 1 пакетик почищених і нарізаних печериць - тільки на пательню кинути smile ).

P.S. Рецепт також є в авторській темі ось тут

Джерело: Надихнула розсилка зі сайту Subscribe.Ru.

 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100