|
1 скл молока 0,5 скл манної крупи 1 яйце дрібка солі 1 ч. л. цукру 1 ст. л. олії
Всі складники збити вінчиком до однорідної консистенції та залишити на 1 год. Далі смажити як звичайні налисники. Дуже зацікавив мене цей рецепт , то мусіла спробувати :) В оригіналі там лише манка, молоко та олія (автор розглядав можливість додавання яйця, але не наполягав:) Робила без солі та цукру - видались прісними, то додала від себе. Мої висновки: 1) перед кожним наливанням тіста на пательню перемішуйте його, бо манка осідає. 2) щоразу добре змащуйте пательню олією. 3) смажте на маленькому вогні. 4) перегортайте на іншу сторону, коли попередня цілком просмажиться. Вийшло 6 штук, з них 3 мені порвались, бо завжди смажу на сухій пательні, тут таке не пройде :) . Налисники дуже ніжні та смачні, варті того клопоту . Смачного :)
Джерело: http://www.justmydelicious.com
|
|