Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Гаргамель"
 

Пляцок "Гаргамель"

22 лютого, 2016  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Гаргамель"

Форма 22*25

Пряникове тісто:
6 яєць
1скл.цукру
250 г рідкого меду
приправи до пряників(по1/2ч.л.кориці,сухого меленого імбиру,сухого мускатного горіха)
1 ч.л.соди
250 г маргарину
2,5 скл. борошна

Яблучне тісто:
4 великих яблука
¾ склянки цукру
250 г борошна
1 ч.л. соди
1 ч.л.розпушувача
4 яйця
250 г сухофруктів(горіхи,родзинки)

Крем:
250 г масла
1скл.цукру-пудри,ванільний цукор
1скл.сметани
чорнослив 150гр

Пряникове тісто:
Відокремити у яєць білки від жовтків.М'який маргарин розтерти з цукром,поступово по-одному вмішати жовтки,додати мед,перемішати,всипати приправи до пряників,соду та просіяне борошно все змішуємо, в кінці легко вмішати збиті на піну білки.Випікати у формі вистеленій пергаментним папером при 180град.35-40хв.,розрізати на два коржа.
Яблучне тісто:
Почистити яблука, нарізати кубиками, засипати цукром і дати постояти протягом 30 хвилин. Потім додати сухофрукти, яєчні жовтки, борошно, розпушувач і соду,вимішати, в кінці збиті яєчні білки. Випікати при температурі 180 градусів 35 хвилин.
Крем:
М'яке масло збити з пудрою та ванільним цукром,додавати по-ложці сметану, втерати дерев'яною ложкою,додати порізаний чорнослив(в мене домашній).Перекладаємо:пряниковий корж,крем,яблучний корж,крем,пряниковий корж.

Джерело: З сайтуhttp://kruchebabeczki.blogspot.comз моїми змінами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Кіра (22 лютого 2016 14:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
це щось смачнюче!
 



#2 написав: Darka (22 лютого 2016 18:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
Дуже гарний пляцок love ,забрала в закладки.Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Krasotinka (22 лютого 2016 18:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Кіра,дякую!

Darka,будь-ласка,печіть на здоров'я! love
 



#4 написав: Тереза (24 лютого 2016 18:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Смакота!!! І красота!!!дякую!
 



#5 написав: Pygovo4ka (24 лютого 2016 22:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
цікавий рецепт, а назва ще така незвичайна.
 



#6 написав: KASYA (24 лютого 2016 23:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Думаю, що смачно, бо дуже гарні інгредієнти! При нагоді спробую спекти.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Krasotinka (24 лютого 2016 23:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза, love
Pygovo4ka,дякую,назва дуже оригінальна!
KASYA,обов'язково спробуйте спекти,дуже смачний пляцок!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Сьогодні, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 53
Користувачі: butetsjazy, xrwvaqkszx, fpEmisarax, jzrvyjpsjge, nzxxykudkxz, iiVoffgoxy, cdEffeply, fpEmisarax, 119AchFrNet
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100