Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Гаргамель"
 

Пляцок "Гаргамель"

22 лютого, 2016  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Гаргамель"

Форма 22*25

Пряникове тісто:
6 яєць
1скл.цукру
250 г рідкого меду
приправи до пряників(по1/2ч.л.кориці,сухого меленого імбиру,сухого мускатного горіха)
1 ч.л.соди
250 г маргарину
2,5 скл. борошна

Яблучне тісто:
4 великих яблука
¾ склянки цукру
250 г борошна
1 ч.л. соди
1 ч.л.розпушувача
4 яйця
250 г сухофруктів(горіхи,родзинки)

Крем:
250 г масла
1скл.цукру-пудри,ванільний цукор
1скл.сметани
чорнослив 150гр

Пряникове тісто:
Відокремити у яєць білки від жовтків.М'який маргарин розтерти з цукром,поступово по-одному вмішати жовтки,додати мед,перемішати,всипати приправи до пряників,соду та просіяне борошно все змішуємо, в кінці легко вмішати збиті на піну білки.Випікати у формі вистеленій пергаментним папером при 180град.35-40хв.,розрізати на два коржа.
Яблучне тісто:
Почистити яблука, нарізати кубиками, засипати цукром і дати постояти протягом 30 хвилин. Потім додати сухофрукти, яєчні жовтки, борошно, розпушувач і соду,вимішати, в кінці збиті яєчні білки. Випікати при температурі 180 градусів 35 хвилин.
Крем:
М'яке масло збити з пудрою та ванільним цукром,додавати по-ложці сметану, втерати дерев'яною ложкою,додати порізаний чорнослив(в мене домашній).Перекладаємо:пряниковий корж,крем,яблучний корж,крем,пряниковий корж.

Джерело: З сайтуhttp://kruchebabeczki.blogspot.comз моїми змінами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (22 лютого 2016 14:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
це щось смачнюче!
 



#2 написав: Darka (22 лютого 2016 18:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарний пляцок love ,забрала в закладки.Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Krasotinka (22 лютого 2016 18:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Кіра,дякую!

Darka,будь-ласка,печіть на здоров'я! love
 



#4 написав: Тереза (24 лютого 2016 18:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Смакота!!! І красота!!!дякую!
 



#5 написав: Pygovo4ka (24 лютого 2016 22:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
цікавий рецепт, а назва ще така незвичайна.
 



#6 написав: KASYA (24 лютого 2016 23:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Думаю, що смачно, бо дуже гарні інгредієнти! При нагоді спробую спекти.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Krasotinka (24 лютого 2016 23:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза, love
Pygovo4ka,дякую,назва дуже оригінальна!
KASYA,обов'язково спробуйте спекти,дуже смачний пляцок!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100