Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Гаргамель"
 

Пляцок "Гаргамель"

22 лютого, 2016  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Гаргамель"

Форма 22*25

Пряникове тісто:
6 яєць
1скл.цукру
250 г рідкого меду
приправи до пряників(по1/2ч.л.кориці,сухого меленого імбиру,сухого мускатного горіха)
1 ч.л.соди
250 г маргарину
2,5 скл. борошна

Яблучне тісто:
4 великих яблука
¾ склянки цукру
250 г борошна
1 ч.л. соди
1 ч.л.розпушувача
4 яйця
250 г сухофруктів(горіхи,родзинки)

Крем:
250 г масла
1скл.цукру-пудри,ванільний цукор
1скл.сметани
чорнослив 150гр

Пряникове тісто:
Відокремити у яєць білки від жовтків.М'який маргарин розтерти з цукром,поступово по-одному вмішати жовтки,додати мед,перемішати,всипати приправи до пряників,соду та просіяне борошно все змішуємо, в кінці легко вмішати збиті на піну білки.Випікати у формі вистеленій пергаментним папером при 180град.35-40хв.,розрізати на два коржа.
Яблучне тісто:
Почистити яблука, нарізати кубиками, засипати цукром і дати постояти протягом 30 хвилин. Потім додати сухофрукти, яєчні жовтки, борошно, розпушувач і соду,вимішати, в кінці збиті яєчні білки. Випікати при температурі 180 градусів 35 хвилин.
Крем:
М'яке масло збити з пудрою та ванільним цукром,додавати по-ложці сметану, втерати дерев'яною ложкою,додати порізаний чорнослив(в мене домашній).Перекладаємо:пряниковий корж,крем,яблучний корж,крем,пряниковий корж.

Джерело: З сайтуhttp://kruchebabeczki.blogspot.comз моїми змінами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (22 лютого 2016 14:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
це щось смачнюче!
 



#2 написав: Darka (22 лютого 2016 18:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Дуже гарний пляцок love ,забрала в закладки.Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Krasotinka (22 лютого 2016 18:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Кіра,дякую!

Darka,будь-ласка,печіть на здоров'я! love
 



#4 написав: Тереза (24 лютого 2016 18:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Смакота!!! І красота!!!дякую!
 



#5 написав: Pygovo4ka (24 лютого 2016 22:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
цікавий рецепт, а назва ще така незвичайна.
 



#6 написав: KASYA (24 лютого 2016 23:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Думаю, що смачно, бо дуже гарні інгредієнти! При нагоді спробую спекти.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Krasotinka (24 лютого 2016 23:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Тереза, love
Pygovo4ka,дякую,назва дуже оригінальна!
KASYA,обов'язково спробуйте спекти,дуже смачний пляцок!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
buy online propecia usa
  Пише TignAgix (Сьогодні, 09:48)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 51
Користувачі: heamnlayefly, Rounnymund, leopold_pikhtilevLAB, Dami6jjongom, boxaccori, Igormog
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100