Тісто: 5 яєць 200 г цукру 10 ч.л. міцної кави 100 г мелених горіхів 200 г муки 1 ч. л. з чубком розпушувача
Крем: 300 г масла 1 ст цукру 200 г мелених горіхів і запарених на молоці Вишні обприскати трошки горілкою.
Глазур: 5 ст.л. цукру 3 ст.л. води 40 г масла 3 ст.л.какао 1 ст.л.горілки
Для тіста: Яйця збити з цукром. Додати каву, горіхи і перемішати. Додати просіяну муку з розпушувачем і ще добре збити. Спекти один корж.
Для крему: Масло збити з цукром, додати горіхи, запарені молоком.
Корж змастити половиною крему. Викласти вишні і зверху виложити решта крему. Полити шоколадною глазуррю.
P.S. Рецепт також є в авторській темі ось тут
|