Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Молодий і молода
 

Молодий і молода

10 травня, 2013  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Молодий і молода

Тісто на два коричневі коржі:
3 яйця
1,5 скл. цукру
1 скл. сметани
2 скл. борошна
1 ч. л. порошку до печива
1 ч. л. соди з оцтом
3 ст. л. какао

Для середнього коржа:

3-4 яблука
2 ст. л. крохмалю
жменя манки
І ще:
2 яйця
1 скл. цукру
2 скл. маку
100 г масла
2 ст. л. крохмалю
ваніль

Крем:
0,5 скл. молока
1 скл. горіхів
0,5 скл. цукру
300 г масла
0,5 скл. пудри

Для коричневих коржів:
Яйця збити з цукром, додати сметану, какао, соду з оцтом і борошно з порошком. Випікати два коржі, приблизно по 20 хв.

На середній корж:
Нечищені яблука порізати дольками і посипати манкою, додати крохмаль, вимішати.
Яйця збити з цукром, додати запарений і втертий мак, масло, крохмаль.
Форму застелити пергаментом, викласти яблука і пекти в духовці. Через 10 хв., викласти на яблука мак і запекти. (прибл. 15-20 хв.)

Для крему:
Горіхи запарити молоком, додати цукор і охолодити.
Збити масло з пудрою, поступово додаючи запарені горіхи.

Мої зміни: Крем робила карамельно-горіховий від galalviv.

Джерело: Від знайомої з Однокласників.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: KASYA (10 травня 2013 12:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
На мій смак, усі пляцки де є сир, вишні або мак - дуже смачні!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#2 написав: Almira (10 травня 2013 13:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Спасибі Вам за чудовий рецепт!!!!
 



#3 написав: Тереза (10 травня 2013 14:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дякую за рецепт!!!Пляцок-бомба!!!
 



#4 написав: Gorgy (11 травня 2013 12:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Дуже цікавий пляцок!!! Беру на замітку!!!


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



#5 написав: Іванка (11 травня 2013 18:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Має бути дуже смачно ! Мені дуже смакують такі коржі з поєднанням яблук з маком чи горіхом )
 



#6 написав: Mariyka (11 травня 2013 22:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
класний пляцок winked , а який розмір бритванкм має бути???
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (12 травня 2013 19:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Mariyka
який розмір бритванкм має бути???

Розмір 20*30.
 



#8 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачненько , красивенько та цікавенько!!! love
 



#9 написав: Іларія (14 вересня 2013 22:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Коржі просочувати чи ні?
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (16 вересня 2013 07:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Іларія
Коржі просочувати чи ні?

За бажанням.Я переважно солодкою кавою з коньяком легенько просочую.
 



#11 написав: Оксанка_Б (22 жовтня 2015 10:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Дякую за рецепт! Тортик получився суперовий)
Тільки я одне не розумію, яблука нечищені брати, це певно щоб яблука не розлазились? Але якщо тверда шкірка то може краще очистити?
 



#12 написав: Наталія (25 березня 2016 11:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Мої зміни: Крем робила карамельно-горіховий від galalviv.

можна силку на цей крем не можу знайти
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100