Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Невістка"
 

Пляцок "Невістка"

30 грудня, 2015  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Невістка"

форма 24-38
Коржі:
3 яйця
1 скл. цукру
100 г масла
3 ст.л. нат.меду
1 ст.л. соди+оцет
4 -6 скл. борошна
Крем: (в оригіналі)
300 г масла
2 скл. пудри
700 г сметани
300 г чорносливу
1 скл. арахісу(подрібненого)

Коржі:
Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, рідкий мед, соду з оцтом, борошно. Замісити м'яке тісто, розкачувати тонкі коржі і випікати при 180° 6-8 коржів (в мене вийшло 6). Коржі швидко печуться.
Крем:
Крем робила інший-масло+вар. згущонка.
Чорнослив помити, залити водою, дод. 2 ст.л. цукру, зварити, (пару хвилин покипіло). Чорнослив змолола, зробила його трошки рідшим, додавши сиропу (того, в якому варився чорнослив)
Корж намастити чорносливом, посипати горіхами, змастити кремом і накрити другим коржем, і так перекласти всі коржі.
На декілька годин залишити пляцок у теплому приміщенні, де він гарно відійде і пропитається, тоді винести на холод.
Смачного!!!

Джерело: Від колеги по роботі.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (30 грудня 2015 20:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Чорнослив,горіхи,ніжні коржі -смакота!!!
 



#2 написав: Pygovo4ka (2 січня 2016 20:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
ще одна смакота пані Галина!обожнюю чорнослив. пані Галина, коржі подібні до пісочних?
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (3 січня 2016 14:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Pygovo4ka
коржі подібні до пісочних?

так
 



#4 написав: Тигруля (4 січня 2016 11:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Скажіть ,будь ласка,скільки потрібно води ,як варити чорнослив?
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (7 січня 2016 16:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Тигруля
Скажіть ,будь ласка,скільки потрібно води ,як варити чорнослив?

Заливаю водою,щоб покрила чорнослив,трошки цукру і проварити 3-4 хв.І нехай вистигає в тій воді.
 



#6 написав: Darka (8 січня 2016 04:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Красивий розріз, смачно виглядає. tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: Тигруля (10 січня 2016 21:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Я вже пекла- добрий торт
 



#8 написав: Кіра (15 січня 2016 10:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
дуже ДОБРИй торт!

дуже ДОБРИй торт!
 



#9 написав: ADDibDriene (17 січня 2016 14:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
раскрутка канала youtube раскрутка в youtube раскрутка ролика на youtube как раскрутить канал на youtube раскрутка канала youtube программа
сайты раскрутки youtube

 



#10 написав: marichka86 (5 травня 2016 18:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Ось мій шматок тортика. з сметенковим кремом
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100