Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Невістка"
 

Пляцок "Невістка"

30 грудня, 2015  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Невістка"

форма 24-38
Коржі:
3 яйця
1 скл. цукру
100 г масла
3 ст.л. нат.меду
1 ст.л. соди+оцет
4 -6 скл. борошна
Крем: (в оригіналі)
300 г масла
2 скл. пудри
700 г сметани
300 г чорносливу
1 скл. арахісу(подрібненого)

Коржі:
Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, рідкий мед, соду з оцтом, борошно. Замісити м'яке тісто, розкачувати тонкі коржі і випікати при 180° 6-8 коржів (в мене вийшло 6). Коржі швидко печуться.
Крем:
Крем робила інший-масло+вар. згущонка.
Чорнослив помити, залити водою, дод. 2 ст.л. цукру, зварити, (пару хвилин покипіло). Чорнослив змолола, зробила його трошки рідшим, додавши сиропу (того, в якому варився чорнослив)
Корж намастити чорносливом, посипати горіхами, змастити кремом і накрити другим коржем, і так перекласти всі коржі.
На декілька годин залишити пляцок у теплому приміщенні, де він гарно відійде і пропитається, тоді винести на холод.
Смачного!!!

Джерело: Від колеги по роботі.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (30 грудня 2015 20:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Чорнослив,горіхи,ніжні коржі -смакота!!!
 



#2 написав: Pygovo4ka (2 січня 2016 20:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
ще одна смакота пані Галина!обожнюю чорнослив. пані Галина, коржі подібні до пісочних?
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (3 січня 2016 14:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Pygovo4ka
коржі подібні до пісочних?

так
 



#4 написав: Тигруля (4 січня 2016 11:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 16
Скажіть ,будь ласка,скільки потрібно води ,як варити чорнослив?
 



#5 написав: Galina_Nedomirko_ (7 січня 2016 16:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Тигруля
Скажіть ,будь ласка,скільки потрібно води ,як варити чорнослив?

Заливаю водою,щоб покрила чорнослив,трошки цукру і проварити 3-4 хв.І нехай вистигає в тій воді.
 



#6 написав: Darka (8 січня 2016 04:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Красивий розріз, смачно виглядає. tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: Тигруля (10 січня 2016 21:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 16
Я вже пекла- добрий торт
 



#8 написав: Кіра (15 січня 2016 10:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
дуже ДОБРИй торт!

дуже ДОБРИй торт!
 



#9 написав: ADDibDriene (17 січня 2016 14:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
раскрутка канала youtube раскрутка в youtube раскрутка ролика на youtube как раскрутить канал на youtube раскрутка канала youtube программа
сайты раскрутки youtube

 



#10 написав: marichka86 (5 травня 2016 18:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Ось мій шматок тортика. з сметенковим кремом
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 67
Користувачі: Kvitochka
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100