Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Гостра густа сочевично-томатна зупа
 

Гостра густа сочевично-томатна зупа

30 листопада, 2015  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Перші страви
 

Гостра густа сочевично-томатна зупа

2,5 скл. сочевиці
0,.5 л. помідорів у власному соці (без шкірки)
2 шт. цибулі
2 шт. моркви
2 шт. петрушки (корінь)
1 четвертинка невелечкої селери
0,5 кг свинних реберець
1 ч.л. кмину
3-4 зубки часнику
3-4 ст.л. оливкової олії.
1 ч.л. (опційно) порібненого сушеного перцю чілі
0,5 ч.л. паприки гострої
1 ч.л. майорану
сіль

Сочевицю промити і залити для розм'якшення холодною водою на пару годин. Я залишала на ніч.
Свинні реберця промити, порційно розрізати і зварити з них бульйон з додаванням селери, 1 цибулини, 1 морквини, петрушки і кмину. Готовий бульйон злити в окрему посуду, залишити тільки ребра з овочами.
Другу цибулину порізати чверть-кільцями, моркву потерти на терку з великими вічками, перекласти в глибоку пательню або казанок (з розрахунку, що туди ще потрібно буде додавати сочевицю) і з додаванням олії спасерувати, в кінці пасерування додати подрібнений часник.
З сочевиці зцідити зайву воду і додати її до спасерованих овочів, долити 0,5 л звареного бульйону і помішуючи довести до готовності. Оскільки моя сочевиця "мокла" цілу ніч, то була готова вже за 20 хв. Накінець додати подрібнені помідори у власному соку, сіль до смаку і паприку, перемішати.
Якщо сочевиця готувалась у казанку, то додати до неї реберця з овочами з бульйону, якщо у глибокій пательні - то навпаки - все з пательні перемістити у каструлю, в якій готувався бульйон. Довести бульйоном до бажаної густоти, а зупа має бути дуже густа, якщо потрібно, ще досолити і дати разом закипіти.
Накінець додати майоран і перець чілі, і - смачного!

Гостра густа сочевично-томатна зупа


P.s. В холодну, дощову, осінню пору така зупа - ну дуже смакує і зігріває!

Джерело: Від коліжанки Іринки.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (2 грудня 2015 18:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
О!!!люблю таку зупку!!!
 



#2 написав: Darka (4 грудня 2015 05:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Дуже апетитна зупа love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ксенічка (4 грудня 2015 14:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Смачненько!! a0a
 



#4 написав: Кіра (10 грудня 2015 15:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
зупа супер))) тільки не в піст))))
 



#5 написав: KASYA (13 грудня 2015 15:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тереза,
Darka,
Ксенічка,
Кіра,
так, дякую winked , дуже смачна зупа!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Nazywam się Dorota
  Пише anokany (Сьогодні, 06:26)
Kankusta duo aneks pomagający odchudzanie
  Пише elediryja (Учора, 22:15)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (Учора, 13:55)
Enfolding lobs wagging sediments.
  Пише ycohyfi (Учора, 12:34)
Cudowne Momio
  Пише avyvuh ()
Brilliant diagrammatically incriminated humiliating.
  Пише opewaxim ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 69
Користувачі: Mouse, rurlswire
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100