Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Гостра густа сочевично-томатна зупа
 

Гостра густа сочевично-томатна зупа

30 листопада, 2015  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Перші страви
 

Гостра густа сочевично-томатна зупа

2,5 скл. сочевиці
0,.5 л. помідорів у власному соці (без шкірки)
2 шт. цибулі
2 шт. моркви
2 шт. петрушки (корінь)
1 четвертинка невелечкої селери
0,5 кг свинних реберець
1 ч.л. кмину
3-4 зубки часнику
3-4 ст.л. оливкової олії.
1 ч.л. (опційно) порібненого сушеного перцю чілі
0,5 ч.л. паприки гострої
1 ч.л. майорану
сіль

Сочевицю промити і залити для розм'якшення холодною водою на пару годин. Я залишала на ніч.
Свинні реберця промити, порційно розрізати і зварити з них бульйон з додаванням селери, 1 цибулини, 1 морквини, петрушки і кмину. Готовий бульйон злити в окрему посуду, залишити тільки ребра з овочами.
Другу цибулину порізати чверть-кільцями, моркву потерти на терку з великими вічками, перекласти в глибоку пательню або казанок (з розрахунку, що туди ще потрібно буде додавати сочевицю) і з додаванням олії спасерувати, в кінці пасерування додати подрібнений часник.
З сочевиці зцідити зайву воду і додати її до спасерованих овочів, долити 0,5 л звареного бульйону і помішуючи довести до готовності. Оскільки моя сочевиця "мокла" цілу ніч, то була готова вже за 20 хв. Накінець додати подрібнені помідори у власному соку, сіль до смаку і паприку, перемішати.
Якщо сочевиця готувалась у казанку, то додати до неї реберця з овочами з бульйону, якщо у глибокій пательні - то навпаки - все з пательні перемістити у каструлю, в якій готувався бульйон. Довести бульйоном до бажаної густоти, а зупа має бути дуже густа, якщо потрібно, ще досолити і дати разом закипіти.
Накінець додати майоран і перець чілі, і - смачного!

Гостра густа сочевично-томатна зупа


P.s. В холодну, дощову, осінню пору така зупа - ну дуже смакує і зігріває!

Джерело: Від коліжанки Іринки.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (2 грудня 2015 18:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О!!!люблю таку зупку!!!
 



#2 написав: Darka (4 грудня 2015 05:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже апетитна зупа love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ксенічка (4 грудня 2015 14:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачненько!! a0a
 



#4 написав: Кіра (10 грудня 2015 15:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
зупа супер))) тільки не в піст))))
 



#5 написав: KASYA (13 грудня 2015 15:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Тереза,
Darka,
Ксенічка,
Кіра,
так, дякую winked , дуже смачна зупа!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100