Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Варшавський яблучник
 

Варшавський яблучник

6 жовтня, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Варшавський яблучник

Тісто:

180 г м'якої рослинно-вершкової суміші (типу "Тульчинка") або масла
2 ст. л. олії
1 скл. (200 г) цукру
7 жовтків
3 яєчних білки
1,5 скл. борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ст. л. какао
1 ст.л. крохмалу
2 ст.л. манної крупи

Кокосовий прошарок:

4 яєчних білки
1 щіпка лимонної кислоти
200 г кокосової стружи
0,5 скл. цукру

Яблучний прошарок:

1 кг яблук

Помадка

3 ст. л. вершкового масла
3 стл. л. вершків або сметани
3 ст.л. цукру
3 ст.л. какао

Вершково-рослинну суміш чи вершкове масло з додаванням цукру збиваємо блендером до повітряного стану та додаємо до одному жовтки продовжуючи збивати. Коли суміш стане гладкою і однорідною, додаємо до неї олію, борошно, просіяне з розпушувачем, манну крупу і гарно перемішуємо. Наприкінці в тісто додаємо збиті білки і перемішуємо ложкою до однорідної маси. Ділимо тісто на дві рівні частини. До однієї частини додаємо какао, до другої крохмал. Кожну з частин ще раз гарно перемішуємо.

Яблука чистимо і тремо на терці з великими вічками, відтискаємо з них надлишок соку, але не увесь.

Білки з лимонною кислотою і цукром збиваємо до стоячих піків, додаємо кокосову стружку, перемішуємо.

Форму (27х18см) викладаємо пекарським папером. На низ даємо темне тісто, на нього кокосовий прошарок, по ньому акуратно розподіляємо яблука і зверху дуже акуратно(стараючись на змішати з яблуками) викладаємо світле тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо яблучник і зменшуємо температуру до 170-160 градусів, випікаємо на опції (верх+низ) 50-60 хвилин.

Пляцок вийняти з духовки, дати охолонути. Тоді залити звареною на паровій бані помадкою.

Джерело: Рецепт звідси з моїми змінами

Також подібний рецепт є тут

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (6 жовтня 2015 18:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Шикарний яблучник love ,дякую за рецепт 3fb


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Натонька (8 жовтня 2015 17:50)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Дякую за пляцочок!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: ксюня (8 жовтня 2015 20:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 116
Неймовірна смакота tongue .
 



#4 написав: Тереза (9 жовтня 2015 18:21)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Така красота!!! Дякую! І смакота!!!
 



#5 написав: KASYA (11 жовтня 2015 19:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Darka,
ксюня,
Тереза, a0a Цей пляцок "підкупає" тим, що виглядає ніби з кремом, а насправді печеться все разом.


Натонька, дуже рада, що репепт став у пригоді. a0a Дякую!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: Ксюха 80 (17 жовтня 2015 16:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дякую за смачненький пляцочок 3fb , дууууууууууууууууууууууже чоловіку припав до смаку
 



#7 написав: KASYA (26 жовтня 2015 00:03)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ксюха 80, дякую! Тішуся, що засмакував! what



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#8 написав: Кіра (31 жовтня 2015 00:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
такий гарний,, треба пекти wink
 



#9 написав: oksana d (5 грудня 2016 14:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Бомбезний яблучник! Дякую за рецепт! Рекомендую спробувати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 37
Користувачі: nzjxyfhhqsk, occuttyinvoile, yexxfsaqxk, Roberttaws, GujindRhiz, fyczxkpekzh, Georgetic, nxfxzacfsnn, bzuzydkjswe, dwewwelbusw, grokholtsev.slavaLAB, Tempeckpt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100