Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Каша перлова з овочами та курячим фаршем
 

Каша перлова з овочами та курячим фаршем

17 вересня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з круп
 

Каша перлова з овочами та курячим фаршем

2 скл. (250 г) крупи перлової
1 велике куряче філе
1 молоденький кабачок
2 моркви
2 цибулі
2 помідори
2 болгарських перці
4 ст.л. олії кукурудзяної (можна соняшникову)
4 скл. води
сіль, перець до смаку
зелень петрушки і кропу

Перлову крупу промити в кількох водах і замочити на ніч. Замочена швидше зварититься.
В чавунну каструльку чи казанок порізати кубиками цибулю і кружальцями моркву додати олію і поставити тушкувати. До підтушеної цибулі з морквою додати дрібно порізане або перемелене куряче філе, порізані кабачок, болгарський перець та помідор без шкірки. Тушкувати помішуючи 15 хвилин. Влити теплу воду, довести до кипіння і досипати крупу. Посолити і поперчити до смаку. Варити 40-50 хв., час від часу помішувати. Наприкінці додати посічену зелень.

Смачного!

Джерело: Від співпрацівниці

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (18 вересня 2015 07:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
Смачно.... якраз на днях купила перловку winked
 



#2 написав: Тереза (18 вересня 2015 13:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
Добра каша!!!
 



#3 написав: KASYA (21 вересня 2015 17:28)


Група: Гості
Коментарів: 0
Darka,
Тереза,
дякую! Каша дуже добра. В нашій сім'ї перловка до недавна "не користувалась любов'ю", але тепер розпробували і зрозуміли - смачно і корисно. Отож тепер готую хоча б 2-3 рази в місяць. Смакує всім.

 



#4 написав: ro_sa (21 вересня 2015 23:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
Перловка смачна і корисна, але ТАКУ кашку я ще не варила. Треба спробувати
 



#5 написав: KASYA (27 вересня 2015 14:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
ro_sa, спробуй, не складно і смачно.
 



#6 написав: kykysja41145 (25 вересня 2016 20:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
В нашій хаті перловку не люблять, бо я її не готувала, бо сама не люблю. Але спробувала приготувати за цим рецептом ще взимку, додаючи приправку до мяска (суміш трав). Дуже смачно я вам скажу. Я попередньо відварюю перловку трохи, бо завжди забуваю замочити, а потім за 10 хв і все готове. я ще цвітну капусту додаю. Дякую дуже за рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 59
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100