Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Каша перлова з овочами та курячим фаршем
 

Каша перлова з овочами та курячим фаршем

17 вересня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з круп
 

Каша перлова з овочами та курячим фаршем

2 скл. (250 г) крупи перлової
1 велике куряче філе
1 молоденький кабачок
2 моркви
2 цибулі
2 помідори
2 болгарських перці
4 ст.л. олії кукурудзяної (можна соняшникову)
4 скл. води
сіль, перець до смаку
зелень петрушки і кропу

Перлову крупу промити в кількох водах і замочити на ніч. Замочена швидше зварититься.
В чавунну каструльку чи казанок порізати кубиками цибулю і кружальцями моркву додати олію і поставити тушкувати. До підтушеної цибулі з морквою додати дрібно порізане або перемелене куряче філе, порізані кабачок, болгарський перець та помідор без шкірки. Тушкувати помішуючи 15 хвилин. Влити теплу воду, довести до кипіння і досипати крупу. Посолити і поперчити до смаку. Варити 40-50 хв., час від часу помішувати. Наприкінці додати посічену зелень.

Смачного!

Джерело: Від співпрацівниці

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (18 вересня 2015 07:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Смачно.... якраз на днях купила перловку winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (18 вересня 2015 13:35)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Добра каша!!!
 



#3 написав: KASYA (21 вересня 2015 17:28)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Darka,
Тереза,
дякую! Каша дуже добра. В нашій сім'ї перловка до недавна "не користувалась любов'ю", але тепер розпробували і зрозуміли - смачно і корисно. Отож тепер готую хоча б 2-3 рази в місяць. Смакує всім.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: ro_sa (21 вересня 2015 23:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Перловка смачна і корисна, але ТАКУ кашку я ще не варила. Треба спробувати
 



#5 написав: KASYA (27 вересня 2015 14:10)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
ro_sa, спробуй, не складно і смачно.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: kykysja41145 (25 вересня 2016 20:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
В нашій хаті перловку не люблять, бо я її не готувала, бо сама не люблю. Але спробувала приготувати за цим рецептом ще взимку, додаючи приправку до мяска (суміш трав). Дуже смачно я вам скажу. Я попередньо відварюю перловку трохи, бо завжди забуваю замочити, а потім за 10 хв і все готове. я ще цвітну капусту додаю. Дякую дуже за рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100