Індиче філе помити, порізати, як на відбивні і злегка обсмажити на олії. Обсмажене філе чуть посолити з двох боків.
Баклажани і цукіні порізати кружальцями товщиною не менше 1 см і обсмажити на олї.
Перець розрізати повздовж на двоє, а тоді впоперек на 3-4 кусочки і теж злегка обсмажити.
Цибулю порізати півкільцями і трошки підсмажити.
До сметани додати дрібно посічений часник, сіль і перець. Зелень посікти.
Скласти в гусятницю чи казанок шарами: баклажани, філе індика, цукіні, перець і цибулю. Кожен шар трошки солити і перчити, до смаку. Зверху засипати зелень і залити сметану з часником. Закрити кришкою.
Поставити в гарячу духовку на 30-40 хв.