Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Шоколадне кухе з безе та арахісом
 

Шоколадне кухе з безе та арахісом

1 липня, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Шоколадне кухе з безе та арахісом

Шоколадне кухе:
Яйця 2шт
цукор 1скл.
молоко 0,5скл.
олія 0,5скл.
какао 2ст.л.
розпушувач 0,5 упаковки
борошно 1,5скл.

Безе:
Білки 4шт
цукор 200гр
крохмаль 1ст.л.

Крем:
1 банка вареної сгущенки
200 гр масла
арахіс 150гр

Шоколадне кухе:
Яйця збити з цукром до пишної маси. Додати олію. Далі влити молоко, продовжуючи збивати. Просіяне борошно змішати з какао і розпушувачем.Невеликими порціями вмішати в рідку суміш, не припиняючи збивати. Тісто вилити в змащену маслом форму. Випікати в духовці при температурі 180 * 50хв. Розрізати на 2 коржа.

Безе:
Обережно відокремити білки від жовтків і збити холодні білки з дрібкою солі в пишну масу. Посуд для збивання повинен бути чистим і сухим. Продовжуючи збивати,поступово додати цукор. Маса повинна вийти щільна і добре тримати форму. В кінці вмішати крохмаль.Викласти у форму і сушити при 120* 2 год.

Крем:В розтоплене масло влити варену сгущенку, збити.
Збираємо: один корж шоколадного кухе присипати половиною смаженого і подрібненого арахісу, змастити половиною крему,накрити коржем-безе, змастити кремом, посипати половиною арахісу,накрити другим коржем, змастити верх і боки глазур'ю.

Смачного!

Джерело: Зібрано з різних рецептів з інтернету та ютуб.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (1 липня 2015 19:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Казкова насолода!!! belay
 



#2 написав: Darka (1 липня 2015 19:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Красавець, love . Не відказалась б від такого кусочка tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Krasotinka (1 липня 2015 20:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза,
Darka,
Дякую дуже!!!!!!! love
 



#4 написав: Meri (2 липня 2015 18:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який розмір форми?
Який стакан використовуєте 200мл чи 250мл?
Арахіс дуже дрібно перемолоти?
 



#5 написав: Krasotinka (2 липня 2015 19:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Цитата: Meri
Який розмір форми?
Який стакан використовуєте 200мл чи 250мл?
Арахіс дуже дрібно перемолоти?

Форма 22см
Користуюсь чашкою приблизно 250мл
Арахіс подрібнити як завгодно, я мілко порізала.
 



#6 написав: Ксенічка (17 липня 2015 11:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Смачненько!! Краса!! love
 



#7 написав: Krasotinka (17 липня 2015 11:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Ксенічка,
Дякую love
 



#8 написав: Marmeladka (19 липня 2015 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Гарно та смачно.
 



#9 написав: Krasotinka (19 липня 2015 23:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Marmeladka,
Дуже дякую!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 30
Користувачі: Ірка-Шкірка
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100