|
телячі реберця корінь петрушки картопля рис цибуля морква щавель кріп, петрушка яйця сметана
Телячі реберця промити, залити водою, повільно довести до кипіння, зняти шум. Додати корінь петрушки. варити до готовності, м'ясо вийняти. У бульйон покласти картоплю кубиками, 2 ст.л. рису, посолити, додати приправ. окремо на маслі потушити цибульку і моркву, додати до борщу. Щавель, зелень кропу і петрушки промити, порізати, додати наприкінці варіння, коли всі овочі готові. Подавати зі сметаною і порубленим вареним яйцем.
P.S. З дитинства звикла до іншого смаку. Бабуня щавель тушила на маслі і перетирала. Мої дітки такого не їдять, то їм сьогодні приготувала з варіаціями :))
Рецепт також є в авторській темі ось тут
|
|