Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Шарлотка
 

Шарлотка

18 березня, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка
 

Шарлотка

4 яйця
300 г цукру
300 г борошна
1 ч. л. розпушувача
5 шт (600 г) яблук
1 ст (155 г) родзинків
50 мл (1 лимон) лимонного соку
1/2 ч. л. кориці
2 ст. л. коньяка
50 г крохмалю
50 г жиру для змащування форми

Помийте яблука, очистіть від шкірки і серцевини. Наріжте яблука дольками розміром 1,5-2 см. Скропіть яблука лимонним соком, щоб не потемніли. Для аромату додайте корицю і коньяк.
Ізюм замочіть в теплій воді на 5-7 хв. Потім обсушіть на паперовому рушнику.
Приготуйте форму для випічки.
Змастіть форму жиром, рясно присипте крохмалем - щоб шарлотка при випічці не прилипла до форми і не підгоріла.
Приготуйте тісто.
Яйця збивайте спочатку без цукру протягом 1 хв. Потім поступово додайте цукор і збивайте до тих пір, поки обсяг яєчної маси не збільшиться вдвічі. У борошно додайте розпушувач, добре перемішайте. Борошно з розпушувачем поступово додайте до яєчної маси, вимішуючи тісто ложкою.
Формуйте шарлотку.
На дно форми викладіть часточки яблук у формі квітки. Яблука присипте крохмалем, щоб вони добре тримали форму.
Посипте яблука родзинками. Залийте фрукти тістом. Накрийте форму фольгою, щоб шарлотка не підгоріла.
проколіть фольгу в декількох місцях зубочисткою, щоб виходив зайвий пар і шарлотка не ​​відволожилася. Випікайте шарлотку в духовці при 180 ° C 35-40 хв.
Готову шарлотку у формі викладіть на вологий холодний рушник, щоб вона добре виймалася з форми.
Переверніть шарлотку на блюдо так, щоб яблука були зверху пирога. Подавайте шарлотку через 15-20 хв. після випічки.

P.S. Дуууже смачно та ароматно!!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Марія Митник (18 березня 2015 04:31)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Справді смачно!!! winked
 



#2 написав: Кіра (18 березня 2015 14:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
найулюбленіша страва! швидко та смачно!!!
 



#3 написав: ксюня (18 березня 2015 22:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
winked Фото супер, так і хочеться з"їсти m0512
 



#4 написав: Darka (19 березня 2015 08:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
love love love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Тереза (19 березня 2015 18:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Шарлотка така сонячна,пухкенька!!! tongue
 



#6 написав: LiLu (19 березня 2015 21:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дякую дівчата!!

Тереза, шарлотка на домашніх яєчках smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#7 написав: Roksolana (21 березня 2015 00:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
я сьогодні спекла шарлотку, люблю яблука з корицею, смачно получилося, LiLu дякую за рецепт a0a



--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#8 написав: LiLu (21 березня 2015 08:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Roksolana
LiLu дякую за рецепт

На здоров'я!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#9 написав: ro_sa (22 березня 2015 14:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Хочу шматочок!! tongue
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100