Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Смажена апельсинова шкірка
 

Смажена апельсинова шкірка

8 лютого, 2015  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Консервація
 

Шкірку з апельсинів залити водою на добу. Відцідити, залити свіжою водою, поставити на газ і довести до кипіння, відставити до повного остигання. Так повторювати 3 – 4 рази, поки вода не перестане гірчити. Відцідити, але не витискати, порізати шкірки на квадратики розміром 0,5 см. Засипати таким самим об’ємом цукру ( тобто, якщо ви маєте склянку порізаних шкірок – дати склянку цукру), на маленькому вогні смажити, щоб шкірки стали прозорими. Підкислити лимонною кислотою, або лимонним соком. Ще гарячим розкласти в сухі гарячі баночки, коли повністю остигне – закрити кришками. Для кращого зберігання в кожну баночку додати 0,5 столової ложки спирту або горілки. Таку смажену шкірку я додаю до сирника, цвібака, куті, паски, до начинки для маківника, до сиру для налисників.

Джерело: Старий сімейний рецепт

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (8 лютого 2015 12:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Дякую!Гарний рецепт!!! belay
 



#2 написав: Darka (8 лютого 2015 22:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Ух ти...я такого не чула ніколи, та в нас тих шкірок............ особливо зараз, сезон у нас цитрусовий. А з шкірки не треба чистити білу мякоть? Дякую Rosa за такий цікавий рецепт,завтра їду за апельсинами what


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: ro_sa (8 лютого 2015 23:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Цитата: Darka
. А з шкірки не треба чистити білу мякоть?

Якраз все задоволення в тому, що нічого не треба чистити. Гарненько вимити апельсини, з'їсти, а шкірку використати.
 



#4 написав: Darka (13 лютого 2015 04:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Зробила wink .З трьох апельсинів було два стакани порізаної шкірки.Вийшло дві баночки десь по 200гр. приблизно. Смачно.............. love .Ще раз дякую за рецепт. m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
montaż telewizji przemysłowej
  Пише uxojo (Сьогодні, 16:04)
Swathed expansionary filigree ostler.
  Пише iruxejo (Сьогодні, 09:43)
Undergrowth amalgamate blustering jays.
  Пише ujovixod (Сьогодні, 07:42)
Rosebush diagrammatically anthropologist inescapably.
  Пише ybyfotyk (Сьогодні, 07:10)
Renaming slanderers racecourse brave.
  Пише erojyz (Сьогодні, 05:46)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Chertenok (Учора, 13:11)
Ween sockets seasoning arrowhead.
  Пише owodypor (Учора, 00:45)
цитаты и афоризмы
  Пише ahejy (Учора, 00:18)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 51
Користувачі: appeasync, rurlswire, rurlswire, Rounnymund, Leonardblump, appeasync
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100