Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирно-вишневий брауні
 

Сирно-вишневий брауні

2 лютого, 2015  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Сирні торти, Все інше
 

Сирно-вишневий брауні

Шоколад гіркий - 100 гр.
-масло вершкове - 120 гр.
-цукор - 150 гр.
-яйці - 4 шт.
-борошно пшеничне - 150 гр.
-Порошок для печива - 1 ч. л.
-Сир (М'який) - 300 гр
-Ванільний цукор - 1 пакетик.
-Вишня Заморожена (без кісточок), або консервована - 400 гр.
-Дрібка солі.

Крок 1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані або в мікрохвильовці.
Крок 2. 2 яйця і 50 грам цукру збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
Крок 3. Для сирного крему: сир змішати з цукром і залишиними яйцями (2 шт.). Розтерти міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.
Крок 4. У збиті з цукром яйця, додати остуджений, розтоплений шоколад, потім порошок для печива і борошно. Перемішати міксером, на самій низькій швидкості.
Крок 5. У форму з високими бортиками (Форму брала невелику, якщо велика форма, краще подвоїти інградієнти.), змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси. Якщо вона густа і не розтікається - розрівняти лопаткою.
Крок 6. Після сирної маси розподілити половину вишні. Потім знову вилити тісто, знову сирна маса, вишня і знову тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити, це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розводи ножем або дерев'яною паличкою.
Крок 7. Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевірити лучиною - вона повинна бути сухою. Остудити у формі.

Джерело: з Однокласників

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (3 лютого 2015 17:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Суперовий брауні!!! belay
 



#2 написав: Darka (3 лютого 2015 22:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Безперечно смачно,шоколад,сир,вишні......................... tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Naty (5 лютого 2015 22:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Виглядає ну дуже-е-е апетитно! winked
P.S. Підскажіть, порошок для печива це розпушувач? А то я у випічці новачок feel
 



#4 написав: Оксанка_Б (8 лютого 2015 22:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 16
Naty,

Я таки використовую порошок для печива, в магазині вам точно підкажуть який він m05108
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 73
Користувачі: gapedTer, KladproSnutt, royasials
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100