Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Пляцок "Дюшес"
 

Пляцок "Дюшес"

28 січня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Головна, Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Дюшес"

Тісто:
3ст.л. какао,
120мл. гарячої води,
6 яєць,
1ст. і 4ст.л. цукру,
7ст.л. розтопленного вершкового масла,
1,5-2ст. борошна,
1,5 ч. л. розпушувача.

Крем:
1кг. груш,
2ст. води з 1ст. цукру,
щіпка лимонної кислоти,
1б. вареного згущеного молока,
350-400г. вершкового масла,

Тісто:
Какао заливаємо гарячою водою.Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо з 4ст.л. цукру,а жовтки - з 1ст. цукру.
До збитих жовтків додаємо розтоплене масло,борошно і розпушувач,в кінці вводимо в тісто збиті білки.
Печемо один корж при температурі 170град.,розрізаємо на 3-4 частини або ж можна спекти 3-4 коржа по одному.

Крем:
Чистимо груші,ріжемо кубиками,заливаємо водою з цукром і лимонною кислотою. Варимо 10-20 хвилин(в залежності від сорту груш) на малому вогні. Залишаємо охолонути в сиропі,краще на ніч.Зціджуємо.
Збиваємо варене згущене молоко з маслом,додаємо трохи сиропу з груш.Перемазуємо коржі кремом,кладучи шматочки груш.

У тісто можна додати ароматизатор "Дюшес" або корицю.

Джерело: Власна імпровізація

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (28 січня 2015 21:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Валентина,гарний пляцок love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Valentyna (28 січня 2015 23:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Darka,
Дякую, feel
 



#3 написав: Тереза (29 січня 2015 17:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дуже люблю грушки,а пляцок з ними-це смакотіща!!! m0554
 



#4 написав: Кіра (2 лютого 2015 11:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Назва Дюшес нагадала дитинство.....обовзяково спечу цей тортик - ностальжііііі
 



#5 написав: Valentyna (2 лютого 2015 18:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Кіра,
печіть, не пошкодуєте winked
 



#6 написав: Оксана-1973 (9 вересня 2015 13:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Валентина, а какао коли потрібно добавляти? Не знаю чому, але коржі у мене не вийшли .
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100