Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Пляцок "Дюшес"
 

Пляцок "Дюшес"

28 січня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Головна, Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Дюшес"

Тісто:
3ст.л. какао,
120мл. гарячої води,
6 яєць,
1ст. і 4ст.л. цукру,
7ст.л. розтопленного вершкового масла,
1,5-2ст. борошна,
1,5 ч. л. розпушувача.

Крем:
1кг. груш,
2ст. води з 1ст. цукру,
щіпка лимонної кислоти,
1б. вареного згущеного молока,
350-400г. вершкового масла,

Тісто:
Какао заливаємо гарячою водою.Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо з 4ст.л. цукру,а жовтки - з 1ст. цукру.
До збитих жовтків додаємо розтоплене масло,борошно і розпушувач,в кінці вводимо в тісто збиті білки.
Печемо один корж при температурі 170град.,розрізаємо на 3-4 частини або ж можна спекти 3-4 коржа по одному.

Крем:
Чистимо груші,ріжемо кубиками,заливаємо водою з цукром і лимонною кислотою. Варимо 10-20 хвилин(в залежності від сорту груш) на малому вогні. Залишаємо охолонути в сиропі,краще на ніч.Зціджуємо.
Збиваємо варене згущене молоко з маслом,додаємо трохи сиропу з груш.Перемазуємо коржі кремом,кладучи шматочки груш.

У тісто можна додати ароматизатор "Дюшес" або корицю.

Джерело: Власна імпровізація

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (28 січня 2015 21:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Валентина,гарний пляцок love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Valentyna (28 січня 2015 23:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Darka,
Дякую, feel
 



#3 написав: Тереза (29 січня 2015 17:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Дуже люблю грушки,а пляцок з ними-це смакотіща!!! m0554
 



#4 написав: Кіра (2 лютого 2015 11:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Назва Дюшес нагадала дитинство.....обовзяково спечу цей тортик - ностальжііііі
 



#5 написав: Valentyna (2 лютого 2015 18:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Кіра,
печіть, не пошкодуєте winked
 



#6 написав: Оксана-1973 (9 вересня 2015 13:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Валентина, а какао коли потрібно добавляти? Не знаю чому, але коржі у мене не вийшли .
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише ole4ka (Учора, 16:29)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вибір двоповерхового ліжка
  Пише Rahaneka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 19
Користувачі: QosephFuh, avnwxahbvby, Nadine, evovwhwwire, gxtxvkposgr, nepsisund, mulov.gLAB, jyzvvcferph, zozwkirnkv
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100