Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Слойка з маком і кокосом
 

Слойка з маком і кокосом

13 січня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Слойка з маком і кокосом

Тісто:
5 жовтків
2 пач. маргарини (пачка 250 г)
6 ст.. лож. сметани
4 скл. борошна ( або скільки забере)

Макова начинка:
2 скл. маку
9 жовтків
1 скл. цукру
2 ст.лож. меду
200 г родзинок

Кокосова начинка:
9 білків
9 ст.лож. цукру
1 ст.лож. крохмалю
1 ч.лож порошку до печива
300 г кокосу

Крем:
Масло+вар.згущонка+кава+коньяк.

Для тіста:
Маргарин посікти з борошном. Додати збиті жовтки зі сметаною. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники, поділити на 6 частин, і поставити в холодильник на 12 годин.

Макова начинка:
Мак запарити і змолоти або розтерти.
Жовтки добре збити з цукром і медом. Вимішати з маком, додати родзинки (за бажанням)

Кокосова начинка:
Білки добре збити,поступово додаючи цукор. Додати крохмаль, порошок і кокос, легенько вимішати.
Умовно розділити макову і кокосову начинки на 3 частини.

Розкачати частину тіста, викласти полосками макову і кокосову начинку і прикрити другою частиною тіста.
Коржі перед випічкою поколоти,щоб не було пухирців.
Так випекти три коржі.

Крем:
Масло добре збити,додаючи варену згущонку. Вкінці додати трошки кави і коньяку. (Точно скільки чого, вибачаюсь, не скажу. Як завжди роблю на око)
Перемастити коржі кремом,боки теж змастити і обсипати крошкою. Прикрасити за бажанням.
P.S. Взагалі-то в оригіналі, мало бути по-іншому. Тісто мало б ділитись на три частини, зверху полосками начинка і так пекти. Буду наступного разу ще й так пробувати.
Думала потім виставлю рецепт,але дівчата просять,тому виставляю свій варіант. А ви пробуйте,експерементуйте.

P.S. Форма 24-36.
Маргарин-краще вершковий,пачка 250 г

Джерело: Від Оксанки з Івано_Франківська.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: лесендра (13 січня 2015 15:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Дуже гарно виглядає, цікаво і святково! Ви талановита майстриня, Галю! А який розмір форми використовуєте і яка пачка маргарину -200 чи 250 г ? Дякую.
 



#2 написав: Galina_Nedomirko_ (13 січня 2015 15:25)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: лесендра
А який розмір форми використовуєте і яка пачка маргарину -200 чи 250 г ?

Забула написати,форма 24-36.А маргарину 250 г.вершкового.
 



#3 написав: Фіалочка (14 січня 2015 19:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Пляцок дуже апетитний. Дякую за рецепт
 



#4 написав: Valentyna (17 січня 2015 01:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
winked
 



#5 написав: Darka (20 січня 2015 01:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 733
love .Ну дуже гарний


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Тереза (22 січня 2015 17:50)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Пляцок-бомбезний!!!Красота!!! m0554
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 13
Користувачі: Rounnymund, boxaccori, Rounnymund, RobertoDella, rurlswire
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100