Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб "Домашній" (духовка)
 

Хліб "Домашній" (духовка)

1 березня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб "Домашній" (духовка)

борошно пшеничне 1-й сорт 400 г
борошно житнє 100 г
вода 280 мл
дріжджі свіжі 8 г
сіль 12 г
мед (цукор) 1 ч. л.
оливкова олія 1 ст. л.

1. Опара:
борошно 100 г
вода 100 мл
дріжджі 2 г

Змішати всі інгредієнти на опару і залишити для бродіння на 2 години.

2. З'єднати опару з рештою інгредієнтів (крім солі і олії) і замісити тісто ( краще міксером, я місила в ХП) протягом 8-10 хв. Наприкінці замісу додати сіль і олію.
Тісто злегка округлити і залишити у змащеному олією посуді до збільшення в 2 рази ( від 1,5 до 2 годин).

3. Сформувати хліб і поставити на остаточну розстойку на деко приблизно на 45 хвилин.

4. Випікати перші 7-10 хв при 220*, потім знизити температуру і довести до готовності.

P.S. Хліб виходить з тонкою скоринкою, з приємним і легким житнім ароматом. Добре піднімається в духовці. Рецепт простий, я такий смак довго шукала!
Рецепт також є в авторській темі ось тут

Джерело: Рецепт від Twist з Хлібопічки. ру

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 11
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100