Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Млинці та оладки » Гарбузові панкейки з карамеллю
 

Гарбузові панкейки з карамеллю

22 жовтня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з борошна » Млинці та оладки
 

Гарбузові панкейки з карамеллю

200 г гарбузового пюре (1/2 скл.)
2 яйця
3-4 ст. л. ванільного цукру
1 скл. кефіру
1 скл. борошна, просіяти
2-3 ст. л. манки
цедра лимону
1/2 ч. л. кориці
1 ч. л. соди

Карамельний соус

2/3 скл. цукру
2/3 скл. жирних вершків (33-35%)
1/2 скл. молока

Яйця збити вінчиком з цукром. Додати гарбузове пюре і цедру лимону, з'єднати все вінчиком. Влити кефір і добре розмішати. Всипати порціями просіяне борошно, акуратно вимішуючи гладке тісто, додати манку, соду, погашену оцтом, все вимішати і залишити на 5-10 хвилин, щоб манка набухла.
Сковорідку розігріти, пензликом змастити олією і випікати панкейки по 2 хвилини з кожної сторони. до рум'яності.


Для початку викладаємо цукор в ковшик або в каструльку з товстим дном. Вони повинні бути достатньо глибокі, ставимо на вогонь і постійно помішуючи, даємо цукру покоричневіти і перетворитись на карамель. Коли карамель стане повністю рідкою без грудочок цукру, зменшуємо вогонь і додаємо гарячі!!!, доведені до кипіння вершки. Суміш почне підійматись, помішуємо вінчиком або силіконовою лопаткою і тримаємо ще хвилинку. Готовий соус виливаємо в ємкість і даємо охолодитись. Якщо він вийшов загустий, його можна розвести молоком.

P.S. Дуже смачненькі! Попробувала зварити перший раз таку ось карамель. Цукор гарно розтопився в чугунному банячку. Вершки мала тільки 21 % Думаю, що з жирнішими було б краще.

Джерело: За такий чудовий рецепт вдячна moi-natali

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Roksolana (24 жовтня 2014 00:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
так гарно виглядають, треба буде спробувати! a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#2 написав: Тереза (26 жовтня 2014 15:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Такі пухкенькі p0714 -супер!!!Фото-бомбезне! p0127
 



#3 написав: Darka (29 жовтня 2014 04:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже цікаві оладки,попробую m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: LiLu (16 листопада 2014 11:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дівчата! я змовчу про смак цих панкейків, вони просто круті. Спробуйте обовязково!!!!!!
Пи. Си. Жарила без краплі олії



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: Натонька (17 листопада 2014 08:00)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
LiLu,
Краса неземна love Геть чисто, як в ресторані!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: LiLu (17 листопада 2014 20:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Натонька
LiLu,
Краса неземна Геть чисто, як в ресторані!

То я так для себе, Володі не було, балую себе любиму))))



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100