Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Аджика з перцю
 

Аджика з перцю

20 жовтня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Аджика з перцю

3 кг червоного болгарського перцю
250 гр пекучого перцю (паприки)
0,5 л пасти "Чумак"
0,5 кг цукру
100 гр солі
300 гр оцту
300 гр олії
4 головки часнику

Перець і солодкий, і паприку змолоти,варити 20 хв., додати подушений часник і варити ще 10 хв. Накладати у сухі стерилізовані банки, закатати.
Я ще перекидаю догори дном і накриваю,так стоїть до повного охолодження.
В мене вийшло 3,5 л.

Аджика з перцю

P.S. Другий рік роблю таку аджику, подобається, тим, що швидко готується і не треба довго варити.

Рецепт також є в авторській темі ось тут


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 54
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100