Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Аджика з перцю
 

Аджика з перцю

20 жовтня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Аджика з перцю

3 кг червоного болгарського перцю
250 гр пекучого перцю (паприки)
0,5 л пасти "Чумак"
0,5 кг цукру
100 гр солі
300 гр оцту
300 гр олії
4 головки часнику

Перець і солодкий, і паприку змолоти,варити 20 хв., додати подушений часник і варити ще 10 хв. Накладати у сухі стерилізовані банки, закатати.
Я ще перекидаю догори дном і накриваю,так стоїть до повного охолодження.
В мене вийшло 3,5 л.

Аджика з перцю

P.S. Другий рік роблю таку аджику, подобається, тим, що швидко готується і не треба довго варити.

Рецепт також є в авторській темі ось тут


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 64
Гостей: 49
Користувачі: Kvitochka
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100