Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Консервовані грибочки
 

Консервовані грибочки

18 вересня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Консервовані грибочки

гриби

маринад на 1,5 л води:
1 ст. л. оцту
6 горошин перцю
2 ч. л. солі

Очистити та дрібно нарізати гриби. Прокип'ятити 10 хв., після чого злити воду, промити їх та залити чистою водою, далі варити 2 години в підсоленій воді на малому вогні, щоб легенько кипіли. Промити, відкинути на друшлаг.
Зварити маринад. Він має бути досить солений та трішки кислуватий.
Заповнити на 2/3 півлітрові стерилізовані банки грибами та залити сиропом, так щоб покривали гриби.
Стерилізувати півтори години, закатати кришками, перевернути догори дном на півгодини, потім залишити до повного охолодження. Зберігати при температурі 1-7 градусів тепла.

Джерело: Рецепт моєї тітоньки:)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100