|
гриби
маринад на 1,5 л води: 1 ст. л. оцту 6 горошин перцю 2 ч. л. солі
Очистити та дрібно нарізати гриби. Прокип'ятити 10 хв., після чого злити воду, промити їх та залити чистою водою, далі варити 2 години в підсоленій воді на малому вогні, щоб легенько кипіли. Промити, відкинути на друшлаг. Зварити маринад. Він має бути досить солений та трішки кислуватий. Заповнити на 2/3 півлітрові стерилізовані банки грибами та залити сиропом, так щоб покривали гриби. Стерилізувати півтори години, закатати кришками, перевернути догори дном на півгодини, потім залишити до повного охолодження. Зберігати при температурі 1-7 градусів тепла.
Джерело: Рецепт моєї тітоньки:)
|
|