Я одного разу на весіллі пробувала Фаршировану капусту було дуже смачно
В мене той рецепт давно в записнику,поділився офіціант з ресторану,файна страва. Іванка,Оксанка,дякую,що заходите в гості. І всім дякую за плюсики і гарні відгуки.
4 яйця 2 стк. цукру 0,5 стк. сметани, 0,5 стк. молока 1 ст. л. амонію 3 стк. борошна
Білки збити з цукром,додати жовтки,потім додати сметану розведену з амонієм і холодне парене молоко+борошно. Можна додавати какао,горіхи,родзинки.Випікати 2-3 коржі,залежно від розміру форми.
P.S.Пекла у круглій формі д-30 см,замішувала на 1,5 порції,2 коржі з какао і один з горіхами.Хоча однієї порції було б достатньо,бо вийшов торт досить високий - 12 см. Коржі виходять смачні,пухкі,перемащувала кремом "Шарлот"з персиками.Рецепт із записника.
3 яйця 1 стк.цукру,збити +100 гр крохмалю 200 гр борошна 200 гр майонезу 0,5 пач. порошку до печива Тісто розділити на 2 частини,до однієї додати какао. Вилити у форму біле тісто,тоді фрукти,потім чорне тісто.(я зробила навпаки,фрукти не давала).Пекти до 1 год. Виходить смачненький кекс,рецептом поділилась коліжанка.
Другий рік роблю таку аджику,подобається,тим, що швидко готується і не треба довго варити.
Аджика з перцю
3 кг червоного болгарського перцю 250 гр пекучого перцю (паприки) 0,5 л пасти "Чумак" 0,5 кг цукру 100 гр солі 300 гр оцту 300 гр олії 4 головки часнику Перець і солодкий, і паприку змолоти,варити 20 хв.,додати подушений часник і варити ще 10 хв.Накладати у сухі стерилізовані банки,закатати. Я ще перекидаю догори дном і накриваю,так стоїть до повного охолодження. В мене вийшло 3,5 л.
Тісто; 1 яйце, 2ст.л. меду, 200 гр цукру, 50 гр масла, 6 ст. л. молока, 2 ч.л порошку до печива
Яйце розтерти з цукром,додати решта продуктів.Варити,помішуючи,щоб піна стала темнуватою.Відставити з вогню,додати у ще гарячу масу какао (додаю на око,залежно яке какао) і борошно.Замісити як на вареники.Розкачувати тоненькі коржі і пекти. Крем любий білий.(Останнім часом роблю Шарлот.)
На форумі є рецепти цього тортика і мій майже такий самий,тільки соду замінила порошком (ідею підглянула у весільної господині)і какао і борошно додаю у гарячу масу,тоді коржі розкачуються дуже тоненько. Скільки вийде коржів з однієї порції не можу сказати,бо завжди замішую на 2-3 порції. Смачного!!!
Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 30 жовтня 2012 16:44