Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Консервовані грибочки
 

Консервовані грибочки

18 вересня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Консервовані грибочки

гриби

маринад на 1,5 л води:
1 ст. л. оцту
6 горошин перцю
2 ч. л. солі

Очистити та дрібно нарізати гриби. Прокип'ятити 10 хв., після чого злити воду, промити їх та залити чистою водою, далі варити 2 години в підсоленій воді на малому вогні, щоб легенько кипіли. Промити, відкинути на друшлаг.
Зварити маринад. Він має бути досить солений та трішки кислуватий.
Заповнити на 2/3 півлітрові стерилізовані банки грибами та залити сиропом, так щоб покривали гриби.
Стерилізувати півтори години, закатати кришками, перевернути догори дном на півгодини, потім залишити до повного охолодження. Зберігати при температурі 1-7 градусів тепла.

Джерело: Рецепт моєї тітоньки:)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100