|
Маринад: 1 л води 2 ст. л. солі 1 ст. л.цукру 2 ст. л. оцту 9% лавровий лист гвоздика перець чорний горошком
Гриби почистити, помити, порізати. Опустити в киплячу, злегка солену-підкислену воду, варити 15-20 хв з моменту закипання. Маринад з приправами довести до кипіння. Гриби відцідити від першої води, при потребі промити під проточною водою, перекласти в маринад, варити 15-20 хв, в кінці додати оцет. Перекласти в банки. Я ще для повної безпеки стерилізую банки з грибами 30 хв. Робила за цим рецептом білі, підосиновики( червоняки, козарі), підберезовики( дідухи, каліки, обабки), опеньки. А потім відкрити баночку, додати порізаної цибульки, заправити запашною олією...м-м-м...смачно. З.І. не забудьте злити маринад))
Джерело: Рецепт з сайту hlebopechka.ru
|
|